Komedie Agáta a rozvod s Prachařem pokračuje! Co za tím je?

 Celebrity 
22. března 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Agáta Prachařová se bude asi rozvádě a co asi nechá manželovi Jakubovi? Archiv Nova
Agáta Prachařová, dříve Hanychová je zkrátka královna bulváru. Z každé drobnosti dokáže vyrobit mediální zájem. Je v tom nejspíš dobře školená svou maminkou Veronikou Žilkovou. Ta dokonce obvinila svou kolegyni, tchýni Agtáty ze z trestného činu. Teď má ale “Komedie Agáta” pokračování.

Poté, co Jakub Prachař (33) údajně přišel na nevěry své ženy, mimochodem těhotné a ve čtvrtém měsíci, rozhodl se k zásadnímu kroku - rozvést se! A taky se odstěhovat. Jenomže to až tak úplně nemůže.

„Je sice teď u své maminky Dany Batulkové, ale jinak stále bydlí s Agátou. Má tam své věci, které nemá momentálně kam dát. Je z toho docela zdrblý, z toho co se kolem toho všeho děje…,” řekl VIPstory.cz zdroj z okolí Prachaře.

Agáta se sice snaží na veřejnosti tvářit, že se nic neděje, že je všechno v pořádku a žádný rozvod se nechystá. Ale lidé z okolí obou - tedy herce a modelky říkají, že je to jasné a rozvod je na spadnutí.

„Samozřejmě, že za to může Žilková. Od začátku neměla ráda Jakuba. Pořád do něj vandrovala a Agátu proti němu štvala. S Danou Batulkovou se snažila hrát si na kamarádky, ale jinak jí v podstatě nemusí. Agáta je komediantka a u ní platí, že jablko nepadá daleko od stromu,” dodala známá herečky Dany Batulkové.

Prachařová měla mít údajně úletů s různými frajery více. Když na to prý Jakub přišel, třískl do stolu a řekl, že paroháče ze sebe dělat nenechá. Pak se údajně neudržel a jistý románek měl také prožít.

Agáta, která se tváří jak mučednice, je ta, která své “spřízněné rádoby novináře” informuje o svých krocích, i o tom, jak vlastně toho Prachaře zničí. Pokud dojde opravdu k rozvodu, bude asi ještě hodně veselo. Agáta se asi nebude chtít s manželem o cokoli dělit. Takže holící sadu si Jakub kupovat nemusí. Manželka se už postará…

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008