Užijte si jaro s Andreou Verešovou! Ve Špindlu sezóna ještě nekončí a ceny klesají!

 Celebrity 
21. března 2017 02:01 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vešpindlu sezóna ještě neskončíla! Instagram
Ve Špindlerově Mlýně odstartovala sezóna ještě neskončila a padají ceny skipasů! Jarní lyžovačku si užívá i modelka a maminka Andrea Verešová.

Ve Špindlu zima rozhodně nekončí. Sněhu je v největším krkonošském středisku pořád dost a lyžařské podmínky jsou stále výborné. Od 20. března navíc pořídíte celodenní skipasy za speciální jarní cenu 590 korun. Start jarní sezóny vám zpříjemní i Audi Snowjam, největší tuzemský snowboardový závod zařazený do světového poháru FIS ve slopestylu.

Na sjezdovkách ve Špindlu leží 50 až 90 cm sněhu a podmínky pro lyžování jsou stále výborné. V provozu je necelých dvaadvacet kilometrů sjezdovek všech obtížností. S jarní sezónou se můžete těšit také na lacinější skipasy. „Pro návštěvníky jsme přichystali speciální jarní akci. Celodenní skipasy pro dospělé bude možné zakoupit od 20. března až do konce letošní sezóny za pouhých 590 korun, a to přes e-shop Gopass.cz. Pokud někdo ještě kartu Gopass nemá, stačí jednoduchá online registrace a koupit levnější permanentku může také hned," uvedl obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš.

První jarní týden se o zábavu ve Špindlu postarají snowboardové závody Audi Snowjam, které letos slaví 10. výročí. Snowjam startuje již v úterý 21. března, hlavní závod je součástí světového poháru FIS a zároveň kvalifikací na ZOH 2018 a těšit se na něj můžete o víkendu. Ve Svatém Petru se objeví nejlepší snowboardoví profesionálové z celého světa. Užít si můžete víkend plný sportu, adrenalinu a zábavy. Zájemci budou moci otestovat nové snowboardy a poslechnout si koncerty na venkovní stage.

Jarní lyžování si užívá i krásná Andrea, která miluje sluníčko i sníh. ,,Nikdo by nevěřil, že celé dopolede bylo takto krásně, slunečno a od 13h sa zatáhlo a začalo neskutečne chumelit," napsala nadšená Verešová k fotografii na svůj Instagram.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47