Bočanová slaví 50! Jak to má vlastně s chlapem?

 Celebrity 
20. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Není možné, že Mahuleně Bočanové je už tolik, kolik jí je! Archiv Prima
Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová, kterou měla před časem o peníze okrádat její kamarádka a bývalá manažerka, slaví neuvěřitelné padesátiny. Momentálně hostuje v několika divadlech, moderuje televizní pořady a pracuje v dabingu. O práci nemá nouzi. Ale co s muži, jak to má?

„Good morning, je mi 50 a prd se děje! Dámy-nepropadejte panice!", napsala Mahulena na sociální síť a všem gratulantům poděkovala za přání a dodala: „Když nejsme kreténi-vypadáme mladší!!!."

Herečka je veselá kopa, nezkazí žádnou legraci, jen s muži ji to nevychází. Zřejmě se nenašel takový, s kterým by chtěla zestárnout!

Ona prostě nemá na chlapy štěstí. Roky je vlastně sama, i když občas se někdo najde. Tu má přítele, který je instalatér. Pak zase chlapa, který ji udělá zednické práce kolem domu. Ale na stálý vztah se nikdo zatím nenašel. A přitom ona by tak ráda měla někoho natvralo. Je to hodná ženská, jenže se jí chlapi asi trochu bojí. Působí až moc dominantním dojmem,” myslí si jedna z jejích kamarádek.

Žádnou obří oslavu Mahu, jak jí kamarádi říkají, neplánuje. Spíš menší “pařbičky” s přáteli, s kterými tu padesátku prostě trochu zapije. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008