Nejvyšší český zpěvák podpořil týrané a zneužívané děti!

 Celebrity 
20. března 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Radim Schwab zpíval na plese v Chomutově a na Klokánek věnoval větší část ze svého honoráře! Roman Dušek
Představitel Fantoma opery, krále Šalamouna v muzikálu Sibyla či dalších rolí a nejvyšší český zpěvák Radim Schwab, pomohl dobré věci. Po svém vystoupení na Reprezentativním plesu v Chomutově věnoval větší část ze svého honoráře na Klokánek.

Schwab se rozhodl, že jako poděkování za pozvání na ples podpoří nějaký prospěšný projekt v Chomutově. „Protože jsem už několikrát spolupracoval s Fondem ohrožených dětí a právě jejich projekty Klokánek jsou mému srdce blízké, řekl jsem si, že ‘nebudu chodit daleko’ a výtěžek šel právě na místní zařízení pro opuštěné, ohrožené, týrané nebo jinak znevýhodněné děti,” řekl Radim Schwab.

Šek na 20 tisíc korun od něho převzala ředitelka Klokánku Chomutov Karina Sobotková, za přítomnosti primátora města Chomutov Marka Hrabáče. 

Klokánek v Chomutově je zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. A i proto zpěvák a herec na nic nečekal a hned pomohl.

„Ne každý má to štěstí, aby vyrůstal a žil v láskyplnné, šťastné rodině a pokud alespoň tímto zrnkem přispěji k tomu, by se těm dětem, které to nemají lehké o něco lépe snášel jejich osud, velmi mě to bude těšit. A samozřejmě, že kdykoli budu moct příště pomoci, rád to udělám,” dodal Radim Schwab, který momentálně chystá opět představení jednoho herce Mistero Bufo v pražském Semaforu a na jaře skvělé koncerty Mr. Muzikál v Praze, Kolíně či v Brně a Ostravě.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47