Krainová se na soustředění České Miss pustila do netradiční činnosti!

 Celebrity 
17. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová se na sousetředění České Miss ukázala jako zdatná kuchařka! Miss Events / Hotel Lomnica
Topmodelka Simona Krainová tráví týden s finalistkami České Miss ve Vysokých Tatrách. Jako zkušená modelka jim radila při focení, v průběhu soustředění i během připravených workshopů. V rámci pobytu byl pro dívky připraven i program v kuchyni a stejně jako finalistky České Miss měla také Simona možnost si vyzkoušet kulinářské umění pod dohledem uznávaného Michelinského šéfkuchaře. Ten na lekci vaření naplánoval flambování steaků.

Hotel Lomnica nabízí gastronomii na vrcholové úrovni a proto byla naplánována příprava relativně sofistikovaného pokrmu. Společnými silami uvařila topmodelka spolu s Martinem Ditmarem a Evou Čerešňákovou po vzoru Gabo Kocáka flambovaný steak s celerovým pyré, grilovanou karotkou, sušeným foie gras, speciální omáčkou a lanýžem.

„Od doby, co se mi narodily děti, mám k vaření určitě pozitivnější vztah než dříve. Pro děti jsem začala vařit různé typy polévek a často pro ně připravuji těstoviny. Sama mám raději lehkou stravu, milujeme s Karlem sushi, ale to doma nepřipravuji. Ráda si dám i steak a vyzkoušet si jeho přípravu pod vedením šéfkuchaře Gabo Kocáka bylo skvělým zážitkem,“ prozradila Simona, která předvedla, že zvládne i přípravu náročnějších pokrmů.

Šéfkuchař Gabo Kocák patří ke gastronomické špičce a má za sebou mnohaleté působení v restauracích oceněných Michelinskými hvězdami v Comme Chez Soi v Bruselu, Hangar 7 v Salzburgu či De Librije v Holandsku a mezi celebritami, které jeho speciality ochutnaly, jsou i Cameron Diaz, George Michael, Tom Cruise nebo thajská královská rodina. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod