Ochotská prý vydírá Rosola!

 Celebrity 
16. března 2017 02:01 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ochotská prý svého ex přítele Rosola vydírá přes dítě! archiv Nova
Bývalá moderátorka Michaela Ochotská prý vydírá svého manžela Lukáše Rosola. Zasadila mu údajně krutou ránu pod pás! Doposud není stále přesně jasné, co je za rozpadem jejich vztahu.

Údajně se jejich vtah rozpadl i proto, že Rosol měl mít poměr s trenérkou Anetou Znamenáčkovou. Ale za rozchodem toho bude nejspíš více. Ochotská ovšem, kterou od začátku nemuseli ani rodiče slavného sportovce, ani někteří jeho přátelé, je prý vypočítavá až na půdu.

Ochotská prý o návrat k Rosolovi nestojí. „Prý by se nic nezměnilo a ona říká, že to nemá smysl. Že už ho nemiluje...," řekla kamarádka bývalé novácké hvězdičky.

Teď začala tenistu vydírat. Vyčítá mu, že se jejich synkovi nevěnuje a upřednostňuje sport, který mu vydělává slušné peníze v řádu milionů korun. Ochotská ale tvrdí, že právě proto je na dítě sama a on na něj nemá čas.

„Dokonce to chce použít i u soudu. Zvláštní je, že bude chtít velké alimenty po Lukášovi, ale zároveň ji vadí, že se o péči o syna tolik nestará," dodal zdroj z okolí bývalých partnerů. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47