Je snad Gregorové koloušek Gay? Komedie s láskou pokračuje?

 Celebrity 
15. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak je to vlastně s Koptíkem od Gregorové?  Profimedia
To, o čem si někteří špitají a berou za jednu ze "sci-fi" variant, si začíná myslet čím dál více lidí! A sice, že vztah herečky Hany Gregorové s jejím kolouškem Ondřejem Koptíke je jen na oko. Teď se dokonce spekuluje o jednom možném důvodu!

Je možné, že by se Gregorová přidala k některým svým kolegyním ze šoubyznysu, zpěvačkám a herečkám a proto, aby vedle sebe měla zdatného sympaťáka, si najde muže, kterého ženy třeba moc nezajímají? 

Týdeník Rytmus života začal spekulovat o tom, zda Ondřek Koptík náhodou nemá odlišnou sexuální orientaci. Zkrátka, zda není gay. Nebylo by na tom samozřejmě nic špatného, a mnohé by to vysvětlovalo. Třeba to, jak se Koptík ke Gregorové chová na veřejnosti za přítomnosti fotografů a kamer, a jak mimo ně, když je "nikdo nevidí"!

Energická herečka a princpipálka divadla se měla prý nechat slyšet, že "mlaďocha" si rozhodně kvůli sexu nenašla. „Vůbec si ve svém věku neumím představit, že bych to brala zase od začátku. První doteky a první polibky. Kvůli čemu bych to měla dělat? Kvůli sexu? Na co? Abych se o něj starala? To možná dřív mě mohlo občas napadnout, že ten nebo onen chlap by stál za hřích," nechala se slyšet Gregorová.

Gregorová by nebyla první ani poslední, která by se prezentovala mladým fešákem, s kterým by ale ve skutečnosti nic neměla. Týdeník spekuluje, že by Koptík mohl být gay. „Já je viděla v divadle u Gregorové, když si mysleli, že na ně nikdo nekouká, když je nikdo nefotil. Koptík přišel s nějakou kamarádkou, s Gregorovou si dali jen přátelskou pusu na tvář, prohodili pár slov. On si šel s kamarádkou sednout do sálu, ona šla do zákulisí. Rozhodně nejsou milenci a ni partneři. Takhle se k sobě milenci nechovají," řekla jedna z očitých svědkyň jejich setkání. 

Ať už je to jakkoli, i kdyby Ondřej Koptík měl jinou orientaci, je to jeho věc a věc Hany Gregorové. Jen je otázkou, zda má ona za každou cenu zapotřebí se takhle prezentovat. Obzvlášť, kdyby to měla být jen jedna veliká komedie, což si mnozí myslí...!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47