NOID ZŮSTAL SÁM: Utekla mu krásná Gábina!

 Celebrity 
11. března 2017 09:00 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vztah Vaška Noida Bárty a jeho krásné Gábiny je minulostí! archiv Nova
Dala mu několik varování, ale bez výsledku. Tak se sbalila a odešla i s jejich malou dcerou Terezkou. Řeč je o Vaškovi Noidovi Bártovi a jeho krásné ženě Gábině Dvořákové. Na scéně je tak další konec vztahu!

Gábina, která se kdysi proslavila svým vztahem s Leošem Marešem, se odstěhovala i s dcerou k Kdysi se Gábina Dvořáková, modelka a jihočeská "misska" ze Strakonic, proslavila tím, že se stala milenkou Leoše Mareše. Ten za ní na jih Čech jezdil i několikrát týdně. Pak vyměnila pár VIP partnerů a zakotvila u Noida. Teď mu ale zdrhla.

Podle informací Blesku dlouhodobá krize mezi manželským párem vygradovala před třemi týdny. S dvouapůlletou dcerou Terezkou sbalila kufry a odešla od Noida. Nechce nyní řešit, proč tomu tak bylo. „Pokud vám k tomu Vašek něco řekne, tak se vyjádřím také,“ bránila se cokoliv říci Gábina. „Já nechci o svém soukromí mluvit, nezlobte se,“ reagoval Bárta, ale ani jeden z nich informaci o rozchodu nepopřel.  

„Gábina měla s Noidem dlouhodobé problémy a žádala ho, aby určitě věci vyřešil. A dala mu nůž na krk. On to neudělal, a proto se sebrala a odešla,“potvrdila pro deník blízká známá Gábiny s tím, že ve vilce u mukařovského rybníka přebývá Noid sám se svými démony… Že by tedy alkohol, ke kterému měl vždy blízko? 

 „Gábina, ať je jakákoli, Vašk hodně zklidnila. A asi jí dost štvaly ty "muzikantské večírky", pařby a tak dále. Vždyť i Lucka Bílá bu tehdy dala nůž na krk, aby se srovna. Když to nepomohlo, rozešla se s ním, i když zůstali kamarádi dodnes," dodala známá Noida z divadla.

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47