Brzo-Gregor pozurážel statisíce Čechů! Má je za póvl a hlupáky!

 Celebrity 
10. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Brzo-Gregor je teď největším odborníkem na český film a právo ocenění Českým lvem! Profimedia
Ondřej Brzobohatý, dnes Gregor má asi nějakou potřebu všem ukazovat, že on je ředitel Zeměkoule a má takzvaně od všeho klíče. I když se ve filmové branži nijak zvlášť neprosadil, teď je odborníkem právě na tento druh kultury! Důvodem je Český lev, kde ale totálně přestřelil!

Mnoho lidí, včetně umělců a diváků kritizovalo uplynulé udělování cen Český lev, včetně Jiřího Bartošky. Mnohým vadí, že všechny ceny posbíral film Masaryk, který vlastně nikdo pořádně neviděl. Filmová a televizní akademie namítá, že Český lev není o cenách diváků, ale odborné poroty. Jenomže mnozí "akademici" přiznali, že Masaryka taky neviděli!

„Byl jsem při tom, když byl film Masaryk promítán v kině Lucerna po dobu sedmi dnů, aby mohl splnit onu stanovenou lhůtu, jež mu umožňovala spravedlivě bojovat o České lvy za loňský rok 2016.Ten, kdo se o to zajímá, se na ten film mohl jít podívat do kina Lucerna. Ten, kdo si nechá vše servírovat pod nos, čili klasický divák, ten se možná teď může divit, že půjde na film, jenž ještě neviděl, ale akademie o něm už rozhodla, že získá tolik ocenění,“ nechal se slyšet Ondřej Gregor Brzobohatý.

Jenomže nějak zapomněl, že Lucerna je jen v Praze a lidé třeba z Plzně, Budějovic, Ostravy nebo Pardubic tam kvůli tomu asi nepojedou. 

„Filmový odborník" Brzo-Gregor navíc řekl, že snímek Masaryk považuje za mistrovský tah distributora, kterému se podařilo nejen film dobře zpropagovat, ale dostane díky 14 vyhraným soškám do kina nejspíš i mnohem více diváků, než by ho navštívilo za normální situace.

Ale to nebylo všechno, protože známý hudebník pokračoval ve své kritice dál!
„Jsem znechucen a zklamán konstatováním prezidenta ČFTA pana Mathé o zpochybnění validity rozhodnutí při oceněních, kdy film Masaryk posbíral, dle mého soudu zcela zaslouženě, naprostou většinu ze všech možných nominací. Je v tom skryto to typické čecháčkovství, kdy jakýkoliv projev individualismu nebo exkluzivní prominentnosti musíme hned trestat soudem průměrnosti, aby se ostatní necítili dotčeni,“ troufale uvádí hudebník, jenž před pár dny zrušil větší část koncertů svého avízovaného tour.

Zvláštní pak tak je, že situaci okolo lvů vyjádřil až poté, co na akci vystoupil za honorář. „Kdyby byl tenhle mladý a namistrovaný rádoby všeuměl tolik znechucen, asi by odešel od klavíru. Jenomže, to by nedostal honorář, který nebyl nijak malý. On se nám Ondřej trochu zbláznil a chová se tak, že by se za něj možná jeho vlastní táta, který byl nějaký herec, asi styděl," dodal jeden z českých herců.

„Stydím se za všechny ty hlupáky, kteří takovýmto způsobem smýšlí a držím palce všem, kteří se vždycky budou snažit vymanit se z močálu průměrnosti a vyčnívat na piedestalu jedinečnosti," dodal velký český umělec Ondřej Gregor, podle kterého jsou ti, kteří nesouhlasí s pofidérním udělování cen na Českém lvu, hlupáci omezenci, tupci a snad i komunisti se starým smýšlením!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008