Koloušek od Bílé přestal pracovat a bydlí u ní ve vile! Tam se dějí věci...!

 Celebrity 
08. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá hlásí do světa, že konečně našla zase velkou lásku! Facebook
O skoro osmnáct let mladší fitness trenér Radek Filipi, který už pár měsíců radní a teď i bydlí s naší nejslavnější zpěvačkou Lucií Bílou, je jí zcela oddán. Dvoumetrový, svalnatý frajer ale nechal své profese a zcela se věnuje své slavné lásce!

VIPstory.cz o vztahu Lucie a Radka informovalo jako první proto, že i když o vztahu dávno vědělo, nechtělo ho zveřejnit dříve, než to udělá sama Lucie Bílá. A ta na sociální síť dala fotku, z které zamilovanost doslova čišila. A na rádiu Impuls se se svým milým dokonce políbila. 

Dnes 32letý Radek nechal práce v pražském fitness klubu a začal pracovat pro zpěvačku. „Dělá ji řidiče a ochránce v jedné osobě. Je s ní vlastně pořád. Tohle nemůže dlouho fungovat, protože Lucka potřebuje trochu svobody. Teď je zamilovaná, ale za pár měsíců to ona sama nedá," myslí si jedna z jejích kamarádek z Otvovic, kde ve vile zpěvačky už její nový fešák bydlí.

„Od Nového roku spolu i bydlíme. Našla jsem lásku...," chlubí se všude Lucie Bílá, která přiznala, že se Radek o ní nejméně rok pokoušel a ona ho odmítala. Až nakonec podlehla. 

Na jednu stranu je dobře, že nový přítel je Slavici nablízku a je s ní v podstatě nonstop, na druhé může ale nastat ponorka. „On je s ní pořád, pořád za ní běhá. Několikrát mu už i řekla, zda by na chviličku mohla být sama. Ale ona prostě poznala úžasného chlapa a chce si to užít," dodal zdroj z Karlínského divadla, kde bude Bílá na podzim hrát hlavní roli v muzikálu Sestra v akci.

Sama Bílá Radkovi nabídla, zda by s ní chtěl nejenom chodit a žít, ale i pracovat. Aby jí byl nablízku. Její původní a dlouholetý řidič se více věnuje své rodině, proto se naskytla možnost, aby dvoumetrový svalovec byl pěnici neustále k dispozici. A Radek nabídku hned přijal. „Ve fitku skončil, respektive přerušil činnost, ale cvičit chodí dál, i když má u Lucie svou soukromou posilovnu," dodal kolega Filipiho. 

„Lucka je vyloženě zaláskovaná a asi si to užívá se vším všudy. Přesně tenhle typ vysokých, urostlých mužů jí imponuje, takže se to u ní ve vile asi po nocích otřásá v základech," směje se obyvatelka Otvovic.

Proč to ale zpěvačce nepřát. Zatímco jedni jí závidí a někteří píší i dost odporné statusy na sociální sítě, jiní lásku, štěstí a kus pořádného chlapa Lucii přejí. „Ať si užívá statného hřebečka, dokud to jde a dokud on chce. Proč ne? Každý má nárok na to být šťastný," napsala na sociální síti jedna z z fanynek Lucie Bílé.

Zvláštní je, že současný přítel zpěvačky je hodně podobný tomu předchozímu - kavárníkovi Petrovi Makovičkovi. Je vysoký, urostlý, nosí strniště a je v poměrně mladém věku lehce prošedivělý. Jako by si Lucka hledala stále stejné typy chlapů. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve