BÍLÁ ODTAJNILA NOVÉHO PŘÍTELE! Je to ale nadsamec!

 Celebrity 
05. března 2017 04:35 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dvoumetrový, svalnatý fešák po boku Lucie Bílé je její přítel a společně s přáteli navštívili Luhačovice! archiv L. Bílé
Konec tajností! Lucie Bílá po měsících skrývání odtajnila svého nového přítele! Je podobně, jako její předchozí kavárník Petr Makovička, výrazně mladší! Dokonce daleko mladší! Ale taky naprostý nadsamec!

Zlatá slavice vyrazila v rámci pracovní cesty na Zlínsko. A na fotce z Luhačovic se pochlubila i svým novým fešákem, o kterém se už pár týdnů spekuluje! „Je to on!," potvrdil VIPstory.cz spekulace, zda jde o nového partnera zpěvačky.

„On jí vozí do divadla, doprovází. Je o 18 let mladší než Lucka. Dělal dřív nějakou ochranku a teď se dokonce střídá s jejím řidičem. Ona vedle něj vypadá šťastně a je vidět, že má nový smysl života," prozradil VIPstory.cz kolega Bílé z Karlínského divadla!

Lucie Bílá sice přímo nenapsala, že je to její nový frajer, ale už póza na fotce napovídá o všem. Zpěvačka si drží svého fešáka za nohu a on se k ní tiskne. Mladý, dvoumetrový, svalnatý fešák vypadá jako z filmu o řeckých či římských dob, kde se podobní fešáci vyskytovali jako na běžícím pásu.

„Lucka nic neřeší. Je spokojená a šťastná teď, a co bude za rok, neřeší.Jestli s ním chce zestárnout nebo si je vědoma, že je to jen na pár měsíců či roků? O tom nepřemýšlí. Říkala mi, že teď je jí dobře a to je důležité. Ona si zaslouží být šťastná," dodal herecký a pěvecký kolega z divadla.

Bílá letos v létě začne zkoušet nový muzikál Sestra v akci, kde hraje hlavní roli. Do toho bude jezdit tour po menších sálech s názvem HANA a měla by údajně točit i nějaký film. S novým přítelem se jí vše bude zvládat daleko lépe! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod