ŠOK! U Přeučilů budou chystat křtiny! Oslavili jubileum a teď...?

 Celebrity 
04. března 2017 03:20 / Marek Pokorný
  1
📷
4 fotografie v galerii
Zdeněk Rohlíček (vlevo) se svou přítelkyní Libuškou Vojtkovou udělají z Evy Hruškové a Jana Přeučila babičku a dědečka! Petr Mráček
Z hereckého páru Evy Hruškové a Jana Přeučila budou babička a dědeček! Nejstarší syn první Československé televizní Popelky Evy Hruškové, bude otcem. Herec Zdeněk Rozhlíček čeká se svou partnerkou Libuškou Vojtkovou miminko. Tohle je asi nejkrásnější dárek pro slavný herecký pár!

Jan Přeučil slaví letos 80. a jeho žena Eva Hrušková 65. Kromě celé řady gratulací a dárků jim největší dar dali nejbližší - udělají z nich babičku a dědečka. 

„Už se moc těšíme. Jsme moc rádi, že to je takhle, a hlavně, že Zdenda s Libuškou jsou šťastní," svěřila se Eva Hrušková. 

Sama Libuška Vojtková, která má z předchozího vztahu už malého syna Matyáše, radostnou událost potvrdila. „Ano, je to pravda, jsem ve čtvrtém měsíci..."

Na miminko v rodině se těší i herec Jan Přeučil, který sice vlastní děti nemá, ale díky manželce Evě vyženil tři syny, z nichž Zdeněk Rohlíček je nejstarší. 

Rohlíček s Vojtkovou se zúčastnili také oslavy jubiela Hruškové s Přeučilem, na kterou doraila celá řada známých osobností - včetně Jaroslava Svěceného, Zdeňka Bartáka, Petry Černocké, Marie Tomsové, Liliany Malkiny, Olgy Želenské a dalších. 

„Udělali jsme takové setkání našich přátel. Chtěli jsme, aby to bylo v pohodě a v klidu a jsme moc rádi, že to takhle bezvadně vyšlo," dodal oslavenec Jan Přeučil.

Asi největší radost měli z cedulí označující "jejich vlastní" ulici a pamětních klíčů od Jany Černochové, starostky Prahy 2, kde slavní manželé řadu let bydlí. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve