Drobný kvůli kritice Gotta přišel o přátele!

 Celebrity 
02. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Milan Drobný si některé přátele odloudil svým sporem s Karlem Gottem! Profimedia
Stačilo poměrně málo a spousta kolegů a přátel se od zpěváka Milana Drobného odvrátila! Důvodem byla velká kritika bývalého kamaráda Karla Gotta a jeho ženy. Odezva na sebe prostě nenechala dlouho čekat!

Drobný tento týden pokřtil svou novou desku. Právě na křtu chyběla celá řada jeho přátel a kolegů. Přitom vloni na křtu jeho knihy nechyběla celá řada celebrit, jako třeba Felix Slováček, Yvetta Simonová, Petra Černocká a další. Že by se všichni obávali, co by na to řekl Mistr? 

Zato ale teď přišli Jiří Štědroň a Václav Hybš, Marian Vojtko nebo operní diva Pavlína Senič.

Celý konflikt mezi Drobným a Gottem vznikl v roce 2015, kdy si dovolil do médií sdělit, že Gottův zdravotní stav je lepší. Za to si vysloužil od Ivany Gottové velkou kritiku, protože prý neměl právo o Mistrově stavu s nikým mluvit. „Myslel jsem to dobře. Měl jsem jen radost, že se Karlovi daří dobře,” snažil se vysvětlil Drobný.

Když pak za půl roku Milan Drobný volal kamarádu Gottovi, nezvedl mu telefon. Vrcholu pak spor dosáhl začátkem letošního roku, kdy se na veřejnost dostalo Drobného veřejné vyjádření. V něm stálo to, že podle Drobného “je Ivana Gottová pinda” a že Gotta pouze sprostě řídí a manipuluje. Tím pro Gotta a jeho ženu skončil. Pak se to snažil dementovat, ovšem velmi nešťastně, protože se do toho sám zamotal. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008