Sexy mozek Paroubek a jeho Petra začnou bojovat o dítě i majetek!

 Celebrity 
01. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je tohle minulostí, nebo k sobě Jiří a Petra Parubkovi ještě najdou cestu? Archiv
Vypadali jako spokojení a zamilovaní manželé, ale opravdu jen vypadali! Petra Paroubková od svého manžela Jiřího utekla. A to ze dne na den. Expremiér doufá, že se mu žena vrátí. To ale reálně moc nevypadá!

Poté, co Paroubek publikoval dopis, který mu jeho žena zanechala těsně předtím, než odešla, a přidal i svoji odpověď, se veřejnost dozvěděla, že Paroubek s sebou bral na společné dovolené i svoji první manželku Zuzanu.

Ta jezdila s oběma manželi na dovolené, což se mladé paní Paroubkové pochopitelně nelíbilo. Možná i to byl důvod, proč odešla. Prý ale hlavně proto, že Jiří Paroubek chtěl opět do vysoké politiky. To ona odmítala. 

Kde je teď Petra s jejich dcerou a dvěma psy, není jasné. Paroubek si ale myslí, že se k němu jehio milá vrátí. Není vyloučeno, že za jejím rozhodnutím může být i psychická porucha po nedávném onemocnění, když ji praskla výduť na mozku a to ji málem stálo život.

Paroubková sama přiznla, že jisté komplikace ji mohly ublížit a způsobit i krátkodoboou paměť. Nejhorší na tom vše je, že za to svou "daň" platí jejich dcera Margaritka. Už kvůli ní chce politik, aby se vše dalo dopořádku...!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47