Nemocný Gott: Jeho stav je stále vážný?

 Celebrity 
28. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott nekomunikuje ani s řadou přátel a dokonce si zase změnil telefonní číslo! Profimedia
Řada nejasností stále panuje okolo zdravotního stavu Karla Gotta. Ani vidu, ani slechu a dokonce si zase změnil telefonní číslo. Co se děje? Mají se fanouškové obávat o jeho zdravotní stav?

Gott je dva týdny po akutní operaci břicha Měl to prý jen tak tak a vděčí lékařům za to, že ho zachránili. Měl neprůchodnost střev, na což se prý přišlo náhodou. Přitom pacienti s takovou diagnózou pozorují potíže dny až týdny. 

„Karel si prý zase změnil číslo. Je tohle normální? Proč to dělá, neno že by to dělala Ivana, aby měl on klid? Ale stačí si telefon vypnout a ne ho měnit. Je tam něco špatně. Něco je jinak, něco je divné a nevíme co," řekl jeden z Gottův kolegů a přátel.

Mistr si číslo změnil potřetí za rok a půl. A když byl v nemocnici nebo i později se necítil dobře, museli všichni volat jeho ženě. Ta pak zvážila, zda hovor předá nebo ne. Prý proto, aby Karla nikdo neoběžoval.

A nebyly to právě ohlasy přátel, kolegů a fanoušků, kteří mu vždy nejvíce pomohli? Jenže na pražské Bertramce je něco prostě jinak. A zase to zpěvák, jeho žena i management tají! 

Objeví se Mistr za týden na premiéře Plesu upírů, nebo se na to necítí a bude raději doma? Nezbývá, než se nechat překvapit. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve