Známý český zpěvák vážně ohrozil okolí! Za volantem dostal epileptický záchvat!

 Celebrity 
25. února 2017 02:05 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Hrůza má na čele stále znát jizvu po vážném zranění hlavy! archiv
Onemocnět může každý a obzvlášť, pokud by předtím brutálně napaden. Michal Hrůza utrpěl před třemi lety těžký úraz v baru v Ostravě, kde ho napadla skupinka mladíků. Sice přežil bez trvalých následků, ale kvůli události ohrozil některé lidi!

Nyní vyšlo najevo, že v roce 2015 způsobil během řízení auta vážnou dopravní nehodu. Dostal totiž za jízdy epileptický záchvat.  

„Dostal křeče do nohou a rukou. Ztratil vědomí! Nezbylo nám nic jiného než strhnout volant do svodidel a brzdit bokem auta postupně, než se snížila rychlost a šla vytrhnout páka automatu řízení," řekl Blesku jeden z členů Hrůzova týmu, který byl v autě společně se zpěvákem a ještě jedním člověkem.

Pardubická policie  potvrdila, že se taková nehoda stala a řidič byl převezen do nemocnice. Dechová zkouška byla negativní a škoda na autě byla vyčíslena na 55 tisíc korun. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale Hrůza přišel o řidičák. Ten by mohl dostat zpět letos na podzim, ale potřebuje k tomu lékařský posudek.

„Jde o to, že kvůli jeho nemoci by neměl sedět za volantem nejen kvůli sobě, ale kvůli ostatním na silnici, které by mohl ohrozit. Má poškozený mozek," dodal zdroj a potvrdil, že trvalo zhruba kilometr, než auto nakonec zastavilo o svodidla.

Otázkou je, jak je možné, že mu řidičák nebyl odejmut hned po události právě pro možná "postraumata" s tím, že za to, co se mu stalo, samozřejmě nemůže. Ale těžké údery do hlavy mohly způsobit jisté poškození mozku. Co kdyby auto tehdy nezastavilo a srazilo se s jiným a zranil či zabil někoho v protisměru? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008