Gott přiznal: Šlo mi o život! Ale co ho čeká dál?

 Celebrity 
22. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott přiznal, že mámel zemřel a zachránili ho na poslední chvíli! archiv K. Gotta
To, co všichni tušili, vyšlo najevo a sám Mistr to přiznal. Karel Gott potvrdil, že mu šlo opět o život! A že nebýt akutní operace, zemřel by. Jen díky operaci střev před týdnem, přežil. Proč to ale tajil on i jeho management?

Proč neustále Gott, jeho žena Ivana a i mluvčí Aneta Stolczová dávají prostor pro spekulace? Když ještě v neděli před operací tvrdili, že je zpěvák v zahraničí. Měl pak přijít na premiéru muzikálu Ples upírů, kam samozřejmě nedorazil. V pondělí skončil na operačním stole.

Během natáčení pořadu na Nově přitom měly některé zdroje tvrdit, že byl zákrok asi dva týdny domluvený, a že tedy nešlo o nic akutního. Přičemž je ale jasné, že situace byla vážná.

„Bylo to s ním velmi vážné, ale nevěřím, že to bylo jen tak najednou. Musel mít, prostě musel problémy, bolesti. Zažívací a možná i vylučovací problémy...," řekl jeden z lékařů, který podobné případy zná.

Někteří kolegové či přátelé Karla Gotta si navíc myslí, že nešlo jen a pouze o srůsty na střevech po předešlých operacích. „Bojím se, aby to nebylo něco vážného. Od něj, ale ani od jeho ženy se člověk pravdu nedozví, takže se raději neptám. Nechám se překvapit a jen doufám, že Karel bude v pořádku," řekla VIPstory.cz jedna ze zpěvaček.

Karel Gott je teď v domácím léčení. Zda to vyřeší jen rekonvalescence nebo se bude muset přistoupit k další léčbě, není zatím jasné! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008