Bude Gott podstupovat další léčbu? A proč jeho management lhal?

 Celebrity 
20. února 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je Karel Gott relativně v pořádku, nebo je jeho stav daleko vážnější? Profimedia
Jak je na tom opravdu Karel Gott po operaci, kterou podstoupil přesně před týdnem? Je v domácím léčení. Co ho ale čeká nyní, a proč jeho management lhal? Co za tím vším je a čeká Mistra další léčba?

Fanouškové i přátelé se o Karla Gotta bojí. Před týdnem byl zpěvák operován kvůli údajně autní příhodě břišní. Důvodem měly být srůsty na střevech. Jenže jak se ukázalo, termín byl prý dva týdny dopředu daný.

„Karel natočil Chart Show na Nově a pak šel na operaci. Ale byl ve skvělé formě a nevypadalo to, že by mu něco bylo," řekl VIPstory.cz zdroj z televize.

Jenomže je jasné, že něco bylo jinak. Původně chtěl jít Mistr na premiérů Plesu upírů. Následně sháněl ještě dvě vstupenky pro své malé dcerky. Na akci ale nikdo z rodiny nepřišel. Druhý den byl Gott operován.

„Nevěřím, že jde jen o srůsty a neprůchodná střeva. Nevím, možná se mýlím, ale mám pocit, že se tam něco děje. Jsou to zase divné manévry a spousta nejasností. Přeju mu jediné, aby se z toho co nejdříve dostal, ať už je to cokoli," dodala jedna ze zpěvákových kolegyň.

Gott ale na to, že by se nádor v břiše objevil znovu, nevypadal. Byl ve výborné formě a měl před sebou i řadu akcí. Ty kvůli zákroku musel zrušit. Pravdu, jak na tom je a co ho čeká, se fanoušci stejně nedozví. Tu ví jen on sám, jeho žena a nejbližší management. Snad bude Zlatý slavík brzo v pořádku! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod