Rakovina je jako mor! Další nemocná česká herečka!

 Celebrity 
17. února 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gabriela Vránová vážně onemocněla, ale přišlo se na to včas! Profimedia
Jako mor je rakovina, která se rozlézá mezi české umělce. Další herečkou, kterou postihla vážní nemoc, je Anička Čiháková z Chalupářů nebo psychicky labilní učitelka ze seriálu My všichni školou povinní, Gabriela Vránová.

Sedmasedmdesátiletá Vránová měla ale veliké štěstí. Podle lékařů se na nádor tlustého střeva přišlo včas. Proto se herečka brzo uzdraví a nebude muset zřejmě ani podstupovat léčbu.  

Maminku herce a režiséra Ondřeje Kepky trápily zdravotní potíže už poměrně dlouho. Nevěnovala jim výraznou pozornost. Až poté, co zkolabovala a skončila v nemocnici se přišlo na to, co za tím vším je. Vránová však měla štěstí, nádor na tlustém střevě jí objevili v samém začátku!

„Objevili mi ho na tlustém střevě, a musím tedy na zákrok,“ uvedla před operací herečka, která před časem dost sešla a hubla. „Nebylo mi dobře už dlouho, na konci ledna jsem pak zkolabovala. Teď už vím, že za vše mohla rakovina,“ dodala Vránová.

Gabriela Vránová je už nyní po operaci, která dopadla dobře a bez komplikací. Několik dní pobude na JIP a pak půjde na běžný pokoj. Zda bude nutné nasadit nějakou léčbu, rozhodnou lékaři v nejbližších dnech. Je ale možné, že místo zaléčí a herečka tak nebude muset podstupovat drastickou chemoterapii ani ozařování. „Chytili to včas a Gábina měla tak velké štěstí, protože jiní lidé v tomto stavu jsou na tom mnohem hůře,” uvedla pro Bleskove.cz jedna z kamarádek známé herečky

Onkologické onemocnění postihlo v minulosti mnoho herců, zpěváků, z nichž většině se podařilo nemoc překonat. Ať už šlo o nádory prsu, mízních uzlin či leukemie a podobně. Asi nejznámějším paciente byl Karel Gott, který o život bojoval půl roku a zdá se, že boj opravdu vyhrál. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve