Šulcová napráskala kolegu Freje a nenechal na něm niť suchou!

 Celebrity 
15. února 2017 02:25 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ladislava Freje jeho kolegyně a bývalka pěkně napráskala! archiv
Ladislava Freje zná většina diváků hlavně díky roli mladého primáře Sovy z Nemocnice na kraji města. Znají ho také jako manželku herečky Věry Galatíkové, která před lety podlehla rakovině. Ale už se málo ví, s kterými dalšími herečkami žil. Teď mu to jeho “bývalka” Jana Šulcová pořádně nandala!

Šulcová, která čerstvě oslavila sedmdesátku se milenkou o pět let staršího Freje stala v době, kdy ona byla vdaná a on ženatý. Psal se rok 1984 a ti dva spolu točili film Oldřich a Božena. 

Na svém exmilenci a kolegovi nenechala nyní niť suchou! „Protože trápil manželku Věru Galatíkovou. Když onemocněla rakovinou, žil s Martou Vančurovou. Když se to dozvěděl, vrátil se sice domů, ale stejně byl s Martou. A Věra to věděla. A to mi připadalo hrozné,“ napráskala v rozhovoru pro Blesk Freje Šulcová, od které je to podle jiných kolegů trochu podpásovka. 

Sám Frej dnes žije s jinou přítelkyní Gábinou a je s ní šťastný. Přemýšleli i o svatbě, ale zatím to na ní nevypadá. Tedy momentálně to prý není na pořadu dne!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve