Nesvadbová s Vágnerem vydražili náramek za skoro 80 tisíc!

 Celebrity 
04. února 2017 03:19 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Celebrity včele s Barbarou Nesvadbovou podpořily Náramek rodiny! Jaroslav Hauer
Spisovatelka Bára Nesvadbová, zpěvák a herec Josef Vágner, brzo osmdesátník Jan Přeučil a jeho žena Eva Hrušková či nejkrásnější muž ČR Josef Kůrka a další podpořili dobrou věc. Zúčastnili se charitativní akce na podporu žen samoživitelek. A dokonce to vyneslo skoro 80 tisíc korun v ten jediný večer.

Celebrity představily a podpořily projekt obecně prospěšné společnosti Women for Women Náramek rodiny. Jde o  produkt, jehož prodejem se získávají peníze pro matky samoživitelky či jejich děti!

Na benefiční akci byl představen i unikátní náramek ze zlata, vykládaný brilianty. A aukce z něj vynesla 76 000 korun. „Tyto prostředky využijeme v létě na dětský tábor pro děti našich klientek," uvedla zakladatelka projektu Women for Woment Ivana Tykač. 

Večerem provázel zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner a kromě toho se prestižní akce zůčastnili i zpěvačky Monika Sommerová a Klára Kolomazníková či stylista, vizážista hvězd a designér Kája Pavlíček. Barbara Nesvadbová přečetla také ukázku své knihy a sama se stala patronkou projektu Náramku rodiny. 

„Od své dcery Bibiany jsem se naučila, že žádná rodina není moc malá. Ani moc velká. Žádná rodina není ukázkově dobrá. Ani exaktně špatná. A konečně, žádná rodina není ideální. Nicméně každá, každá, kterou znám, je až za hrob láskyplná,“ popsala svůj pohled na rodinu Barbara Nesvadbová, 

„Bylo nám velkou ctí, že jsme se s mou paní mohli zúčastnit této krásné, prestižní a bohulibé akce, jejímž základem je pomoc, lidskost, rodina. Jsme rádi, že existují lidé, jako je paní Ivana Tykač a její tým, kteří pomáhají těm, jenž to skutečně potřebují,” uvedl Jan Přeučil. 

„Jsem velmi ráda a děkuji všem vzácným hostům za to, že přišli a podpořili tento náš unikátní projekt. Rodinu chápu jako pevný kruh, a právě proto jsme zvolili symboliku náramků. Jejich koupí může každý podpořit projekty Women for Women, které pomáhají samoživitelům a jejich dětem,“ dodala Ivana Tykač. 

Zlaté a stříbrné náramky z produkce šperkařství Love Victory mohou zájemci zakoupit na webových stránkách www.women-for-women.cz.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve