Tajemství geniálního Hapky: O dceru se nikdy moc nezajímal, ale ona se o něj postarala do konce!

 Celebrity 
01. února 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zora Ulla Kesler, bývalá žena Petra Hapky s dcerou, zpěvačkou Petrou! archiv TOP Star magazínu
Petr Hapka byl geniální skladatel, ale jako takový měl spoustu nedostatků. Třeba to, že měl hodně dětí a ne o všechny se staral a zajímal. Paradoxní ale je, že ta, na kterou jeden čas kašlal skoro úplně, se pak o něj poslední roky starala.

Bývalá manželka Petra Hapky, herečka Zora Ulla Kesler, maminka zpěvačky Petry Hapkové nyní poprvé prozradila detaily z jejich manželství. A nešlo o vzpomínky veselé, i když to tak mohlo vypadat. „Milovala jsem ho strašně moc, byl osudový muž. Lítala jsem ve vzduchu, prostě byl to idol," prozradila herečka Zora, Ulla, Kesler, žijící střídave v Česku a Itálii.
 
Jejich manželství nevydrželo. Nakonec Zora musela Hapkovi připomínat, aby se zajímal o jejich dceru Petru. „On se ani nezajímal, musela jsem mu já volat v noci, aby jí zavolal. Protože třeba byla po operaci kýly a plakala, čekala, že jí tatínek zavolá. Posílala jsem ji za ním, vozila jsem ji. Když jí bylo asi pět let, tak létala letadlem sama,“ řekla pro Top Star magazín Zora, herečka, kterou znají i čeští diváci z řady filmů.

Zahraniční kariéra herečky Zory Ully Keslerové začala v italské Boloni, kde jí velký úspěch přinesl kanibalistický film Ženy od hluboké řeky. Snímek byl pro svou brutalitu v 31 zemích zakázán, ale ona se za něj nestydí. Stejně jako za to, že kdysi fotila erotické snímky. Odmítá, že by šlo o "pornografii", jak kdysi slýchala....

Než Petr Hapka onemocněl Alzheimerovou chorobou, vyříkali si již bývalí manželé řadu věcí, ale také si spoustu hezkých řekli. A jeho dcera Petra, dnes zpěvačka, která chystá i své nové CD, se o něj starala. Kvůli němu dokonce přijela z Itálie a už tu zůstala. „Na tátu myslím denně... pořád," přiznává vždy Petra Hapková

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47