Známá zpěvačka v televizi našrot! Bude jí 60 a takhle se zlinkovala!

 Celebrity 
31. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle dopadla zpěvačka a herečka Hanka Křížková, naštěstí jenom jako! TV Barrandov
Ta dopadla! V srpnu jí bude už 60, ale takhle se zlinkovat jak zákon káže, to je snad moc...! Řekli si možná diváci televize Barrandov, kteří si v pondělí zapnuli další díl Cibulkova pořadu Můžu dál! Zpěvačka a herečka Hanka Křížková byla našrot!

Ale nebyla sama! Herečka a dabérka Martina Hudečková, herečka a malířka Iva Hüttnerová  měly taky pěknou opici. A bavič a moderátor Ivo Šmoldas - ten zase skončil na WC...

„To je tedy úroveň..," prohlásil i moderátor pořadu Můžu dál Aleš Cibulka. I když ten se taky objevil s hadrem na hlavě a sotva mluvil, natož aby artikuloval!

Naštěstí vše bylo jenom jako. Záběry do posilvestrovského Můžu dál, po totální pařbě byly natočeny na úvod dílu jako zpestření. Ovšem "odborná akademie" to hrála přesvědčivě.

„Možná bych řekla 'odporná akademie'. Myslím si, že jsme vypadali hodně dobře špatně," smála se na celé kolo Hanka Křížková, která letos slaví 60. narozeniny, 35 let na scéně a 20 let spolupráce s prestižním bandem Michala Kumžáka.

Ona i její přátelé zavzpomínala během pořadu s Alešem Cibulkou na roky mládí, kdy slavila a pamatovala si pěkné poopiční stavy. 

Vzpomínala i Martina Hudečková, která přiznala, že občas taky slaví až do rána, a to pak miluje špagety carbonara. „Asi mi to nějak dělá dobře, já nevím. Ale to mi pomáhá," práskla partnerka režiséra Juraje Herze. 

„Pravdou je, že mi kamarádi volali, že jsme byli v televizi hodně přesvědčiví. A o to šlo, zasmát se a pobavit. Mám ráda tyhle blbinky, když se člověk může někde pitvořit a vyřádit...," dodala Křížková, která mimo jiné hraje v Carmen, Draculovi, Sibyle, Mefistovi a chystá na letošek kromě oslav a zářijového narozeninového koncertu i zkoušení dalšího muzikálu! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47