Borhyová s Korantengem se vzbouřili a řekli NE!

 Celebrity 
31. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Borhyová ani Koranteng v noci Televizní noviny dělat nehodlají! archiv Nova
Novácké hvězdy Lucie Borhyová a Rey Koranteng řekli NE! Odmítli vysílat nově obnovené Noční Televizní noviny. Proto musela televize hledat jiné mluvící hlavy, které se budou střídat!

Nova od února spustí po 22 hodině krátkou zpravodajskou relaci jako shrnití dne a aktuálky k tomu. Čekala nejspíš, že se všichni moderátoři Televizních novin v nich vystřídají. Ale chyba lávky - Borhyová s Korantengem či Petra Svoboda a další řekli ne!

Proto to zbylo na Michalu Čoudkovi, Michaelu Šmídovou a Františka Bůžka. "Ti budou rádi, že budou více vidět a pár stovek navíc jim přijde vhod," řekl zdroj z Novy.

Možná v době, kdy se měli moderátoři Televizních novin na Nově doslova královsky, by se asi o služby v noci poprali. Ale dnes, když berou tolik, jako lepší redaktor v celoplošném médiu tolik snahy nemají. Navíc mají rodiny, děti a nechtějí už noci trávit v televizním studiu! 

Nova si od nočních zpráv slibuje větší sledovanost, ale možná zbytečně. V listopadu 2013 relaci zrušila právě pro nízkou sledovanost! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve