Vydržuje si Gregorová svého zajíčka?

 Celebrity 
30. ledna 2017 03:29 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to tedy mezi Hanou Gregorovou a Ondřejem Koptíkem doopravdy je?  Profimedia
Herečka a principálka divadla Hana Gregorová konečně promluvila o svém milenci Ondřeji Koptíkovi. Dopálilo ji prý to, co a jak se o ní píše. I to, že si má muže, který je ještě mladší, než její vlastní syn, vydržovat!

Gregorová, která si prostě s o 32 let mladším partnerem pořádně naběhla, se zlobí, že je na ní zaměřena pozornost. „Přestože o tom s nikým nemluvím, každý všechno ví, o mojí finanční situaci, o tom, jestli je někdo zlatokop, no prostě hrozné,“ uvedla pro slovenský TOPStar Hana Gregorová.

Někteří lidé, včetně přátel a kolegů tvrdili, že se Ondřej Koptík od Gregorové dokonce nechává vydržovat, přitom sám vydělává poměrně slušné peníze. „Všechny možné hypotézy o mně napsali, jen jediná varianta nikdy nezazněla, že by do mě fakt mohl být zamilovaný. To nikdo nepřipouští.... A určitě ho nevydržuji,“ dodala rázně herečka a majitelka pražského divadla. 

Někteří lidé z jejího okolí ale tvrdí, že nejde o vztah, ale jen přátelství, a že mezi Gregorovou a Koptíkem už žádný vztah není... 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve