Další odporný útok na Bílou! A to jen kvůli téhle fotce!

 Celebrity 
28. ledna 2017 04:50 / Marek Pokorný
  2
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá se vyfotila s kardinálem Dukou a sklidila za to velkou kritiku! Facebook L. Bílé
Tak tohle člověk nepochopí. Jsou umělci, kteří ať udělají cokoli, jsou opěvováni, a přitom jsou možná třetí čtvrté kategorie. Ale ať udělá Lucie Bílá téměř cokoli, najde se dost lidí, kteří ji strhají, až kam. To je případ starý dva dny. Zlatá slavice jistě netušila, co se strhne!

Jen proto, že se Lucie Bílá potkala s kardinálem Dominikem Dukou a pořídila si s nim fotku, kterou vystavila na sociální síti, se zvedly hlasy, které jí to nedarovaly!

„Včera jsem úplnou náhodou potkala osobnost, které si vážím, kardinála Dominika Duku. Už i on má ode mne v kapse malého andělíčka pro štěstí,“ napsala Lucie Bílá pod svou fotografii, kterou dala na svůj profil.

Chudák zpěvačka ale netušila, že nemá jen statisíce fanoušků a fanynek, ale i nepřátel. Či těch, kteří ji sice mají rádi, ale kvůli fotce jí pomalu zavrhli.

„Pokud má tento "PÁN" andělíčka, jsem ráda,že ho nemám já ! Andělíček pro mně ztratil kouzlo. Nezlobte se Lucie! Duka není osobnost které bych si mohla nebo měla vážit já. Jo a divím se, že mu do té kapsy ještě něco vlezlo...," napsala jedna z fanynek Bílé.

Ale byly i daleko horší reakce! „Jak ona se vždycky umí objevit někde, kde je někdo nemocnej nebo umírá. To je zajímavý. A vždycky je to celebrita nebo známá osobnost. Jirásková například a další,“ napsal jistý Radek. „Chudák pan kardinál,“ napsal jiný diskutér

Našli se ale i tací, kteří v diskuzi Bílé zkritizovali za její veřejné výroky proti uprchlíkům. „Jeden den Lucinka rozdává andělíčky a druhý den by natahovala ostnatý drát na hranicích,“ rýpnul si další. 

Přitom Lucie neudělala nic špatného. Prostě se jen vyfotila s člověkem, kterého uznává a pověsila snímek na sociální síť, jak to dělají miliony jiných. Přitom to není poprvé, co se s kardinálem vyfotila. Udělala to třeba při natáčení pohádky Anděl Páně II. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod