Bílá dostala nové fáro! To budete zírat!

 Celebrity 
25. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tenhle bílý fešák už parkuje na dvoře u vily Lucie Bílé v Otvovicích! Facebook
Nebyla by to Lucie Bílá, aby nepřekvapovala nebo nebyla překvapována! Nyní získala něco, co se hned tak nějaké zpěvačce nepoštěstí! Nové, luxusní fáro! Ač je hýčkána a vožena v těch nejlepších a nejbezpečnějších vozech už řadu let, nejspíš mění vozový park!

Už během včerejšího dnes se na stránkách jedné produkční agentury objevil snímek luxusního BMW s mašlí, se "záhadnou" otázkou - pro koho že je tenhle dárek určený. A kdo jen trochu pozorněji sledoval detaily, došlo mu, že to je naše 19násobná Zlatá slavice.

Pavel Větrovský, který stojí jak za Příbramským fotbalem, tak i za produkční agenturou, a který uspořádal Bílé několik koncertů, získal pro Lucii bílého bavoráka. Jakého taky, než bílého pro Bílou?

"Zápletka odhalena... Auto pro Lucii Bilou...," stálo na sociální síti! A navečer se objevila fotka, kde Bílá od Větrovského a jeho kolegyně vůz ze salónu, z firmy, která je paradoxně až v Českých Budějovicích, převzala. 

Doposud se Bílá vozila hlavně mercedesy, které jí jedna z českých firem propůjčovala. Nyní má bílého medvěda. Zda jej dostala jako dar, nebo je na několik let propůjčený, není zatím jasné. Ale jasné je to, že až potkáte příště Zlatou slavici, bude na vás mávat z této káry za zhruba dva miliony korun. Řídit však nebude, na to má řidiče. Zpěvačka má sice řidičák, ale jak sama přiznala, je schopna možná ujet z místa, ale dál si netroufá... 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve