Gottová je prý "pinda" a Gott opět naštval spoustu fanoušků! Co se to děje?

 Celebrity 
18. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott bude opět zpívat jen pro vyvolené, čímž řadu fanoušků dost zklamal! Facebook K. Gotta
Další veliké zklamání připravil Karel Gott svým věrným fanouškům a jeho žena je prý "pinda". Alespoň podle jeho dávného kamaráda, zpěváka Milana Drobného. To jsou dvě zásadní věci, které se dějí okolo Zlatého slavíka!

Karel Gott poté, co se uzdravil z vážné onkologické nemoci slíbil, že se vrátí na pódia. Opravdu se vrátil, ale jeho věrní mají pocit, že jen pro "smetánku"! Jen pro své přátele, podnikatele a sponzory a tím některé hodně zklamal!

Před týdnem se několikanásobný slavík vrátil z dovolené na Tenerife, kde si pořádně odpočinul, a tak nic nebránilo tomu začít s přípravami na jeho další koncert. Ten ale opět nebude přístupný veřejnosti! 

„Malostranská beseda připravuje na konec ledna koncert pana Gotta pro uzavřenou společnost,“ uvedla zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Proč ale pak Gott sliboval, že to bude jako dřív, že se na své věrné těší. Jasně, splnil to na velikém koncertu v O2 aréně v rámci Českého mejdanu, ale tam nešlo čistě o jeho koncert. 

"Hodně nás zklamal. Těšili jsme se, že alespoň tu jednu Besedu udělá pro nás fanoušky. Bohužel ke Karlovi se teď nedá ani dostat a mrzí nás to. Hodně. Možná se změnil a už nechce být tak otevřený, ale je to škoda...," poznamenal jeden ze sklaních příznivců.

Právě fanouškové mu vždy dodávali sílu a pocit, že jsou tu pro něj. Proč tedy teď on tu není pro ně, jak byli zvyklí? 

Druhá kauza se týká jeho, jeho ženy a kolegy Milana Drobného. Měl Ivanu Gottovou na svém blogu nazvat "pindou"! Nakonec tvrdit, že to nepsal on sám, i když jde o jeho blog, na terý má přístup. A kdyby to nebylo jeho vyjádření, okamžitě nařídí smazání textu. To ale neudělal.

Za vše může spor Drobného a Gottové poté, co v době Karlovi nemoci zpěvák informoval některé novináře o tom, že se "Karel cítí daleko lépe". Dostal sprchu od Ivany, že jediná, kdo může poskytovat informace o manželově stavu, je ona. A vznikl spor, kdy Drobný několikrát na Gottovou zaútočil. Tím skončilo 55leté přátelství mezi oběma zpěváky! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?