Léčba Schumachera se komplikuje, přichází o miliony!

 Celebrity 
17. ledna 2017 03:29 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Schumachera opouštějí štědří sponzoři! archiv
Zdravotní stav Michaela Schumachera je velmi vážný a zatímco žena Corinna tvrdí, že je na tom relativně obstojně, všichni vědí, že jen leží a kouká do stropu. Jeho stav "bdělého koma" je neměnné, ale přijde na miliony korun ročně. Nyní je ale situace horší, protože slavný závodních přichází o miliony!

Už tři roky je sedminásobný mistr světa po úrazu na lyžích upoután jen na nemocničním lůžku, ale víc se neví. Péče v jeho obří vile u Ženevského jezera je náročná a nákladná, ale jeho sponzoři ho postupně opouští. Nevidí nejspíš naději na jakékoli zlepšení, a i když je jim ho lidsky líto, nemohou jinak.

Navíc spozor chce vždy na poskytnuté peníze nějakou reklamu. Tady žádnou nemají, protože Schumacherova žena o ničem veřejně nemluví, takže jakékoli obchodní značky, jména nemají šanci se někde objevit. 

Jedním z těch sponzorů, který oficiálně ukončil spolupráci, byl výrobce dveří a brán Hörmann. Dle jeho oficiálního vyjádření mělo jít o "vzájemnou dohodu o ukončení spolupráce".

Schumacher nyní údajně váží sotva 45 kilogramů, bez cizí pomoci se neobejde, stejně jako bez regabilitačních sester či drahých léků. Otázkou je, zda to všechno ještě k něčemu je, protože jeho stav vypadá spíš na to, že spěje pomalu ale jistě ke konci. Bohužel.

"Člověk v jeho stavu, který jen leží, funguje zcela jinak, včteně svalstva, oběhového systému, zažívacího traktu. Všechno je to vlastně špatně... není to život, ale přežívání či živoření," dodal jeden ze specialistů. 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008