Největší chyba Tomáše Kluse v životě? Přišel o miliony!

 Celebrity 
16. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Klus už teď zřejmě lituje, že si dal roční pauzu a přišel o miliony! archiv Nova
Zpěvák Tomáš Klus se před rokem a něco rozhod, že si dá roční pauzu. Jenomže, jak se ukázalo, byla to největší chyba v jeho životě. Přišel o miliony a teď se zdá, je rád, že vydělá na živobytí!

Klus se zachoval přesně jako "hvězdičky", které po pár letech v šoubyznysu začnou tvrdit, jak jsou unavené a musí si odpočinout. Zatímco prověřené hvězdy fungují desítky let, Klus si musel dát pauzu. 

"Přišel o miliony a teď na tom nějak slavně s penězi není. Při jeho způsobu života. A to si s manželkou koupili domek ke všemu k rekonstrukci," řekl jeden z jeho známých, který taky nechápe, proč se Tomáš takhle zasekl.

Loni na podzim porodila Klusova žena syna Alfréda, takže Klus teď musí živit dvě děti, což dělá rád. Ale koupě domku u Mníšku pod Brdy, jeho oprava a rodinna ho přijde pěkně draho.

"Na koupi a rekonstrukci si vzali hypotéku a ne malou. Takže on teď splácí desítky tisíc korun, ale kšeftů zase tolik není. A i když má za číslo asi 300 tisíc, dělí se s kapelou, managerem, něco dá na daně a co mu zbude?," diví se jeho známý ze šoubyznysu.

K tomu ale zažil Klus ještě jeden pád! Přestože měl během návratu na scénu vyprodané koncerty, v anketě hudební popularity Český slavík vypadl po letech z první trojice a skončil až čtvrtý za Michalem Davidem. Prostě i tady platí - kdo chvíli stál, stojí opodál! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47