Topmodelka Simona Krainová byla ozdobou během otevření nového butiku. Tyhle šperky si zamilovala

 Celebrity 
01. prosince 2016 20:48 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Stylová Simona se stylovými doplňky... Radost pohledět! Facebook
Pokud také milujete trendy a líbí se vám krásné kabelky, hodinky a šperky, jistě Vás nadchne skutečnost, že na český trh vstoupila nová značka TOUS. Španělské doplňky mají osobitý styl a určitě si je okamžitě zamilujete stejně jako krásná Simona Krainová.

Simona Krainová je jako většina žen milovnicí krásných věcí, a tak nemohla chybět na představení nové módní značky, které proběhlo v září. Od té doby naše krásná topmodelka nakupuje a nakupuje... Šperky jsou prostě vášeň!

V České republice je nově otevřený butik s luxusními lifestylovými produkty, které jsou dostupné pro všechny. V portfoliu značky aktuálně nalezneme šperky, módní kabelky, sluneční brýle, hodinky, parfémy a další doplňky. 

"Pokud hledáte dostupný luxus, který je navíc trendy, určitě vás stejně jako mě potěší fakt, že na český trh vstupuje nová módní značka TOUS.. Dnes jsem měla tu čest otevřít jeho první butik v Praze.. najdete ho v OC Černý Most.. vřele doporučuji mrknout.. je tam tolik nádherných věciček!!!" doporučila na svém Facebooku modelka a maminka dvou malých rozkošných kluků Maxe a Bruna. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve