České krásky oslňovaly na horách. A to nejen na sjezdovkách, ale i v plavkách u bazénu!

 Celebrity 
11. ledna 2017 04:42 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Holky řádily jako utržené ze řetězu Hotel Falkensteiner Nassfeld
Lyžařská sezona je v plném nezadržitelném tempu a také české celebrity vytáhly lyže a snowboardy a vyrazily na svahy hor. Herečka Ivana Jirešová, Česká miss 2011 Jitka Nováčková a finalistka České miss Andrea Kabická si vyjely do lyžařského střediska na slunečné straně Alp na hranicích Rakouska a Itálie, kde si společně užily parádní sjezdovky, zábavu a relaxační aktivity.

Místní sjezdovky si děvčata vybírala podle toho, kde právě svítilo sluníčko. Dopoledne většinou vítězilo Rakousko a v odpoledních hodinách Itálie. Kdo měl zájem, mohl si na každou sjezdovku půjčit lyže a jet tak jakýkoliv úsek na jiných. Ivana Jirešová tak učinila a dokonce si pak jedny z lyží koupila, ovšem bez hůlek. „Vím, že to není moc běžné jezdit bez nich, ale mne vždycky hrozně překážely, takhle bez nich se cítím svobodně. Přizpůsobila jsem to sama sobě a aspoň mne to nebrzdí,“ odkryla herečka svůj netradiční způsob sjíždění hor.

To Andrea Kabická jezdila s hůlkami a úplně mistrovsky: „Já jezdím už od čtyř let, naučil mne to otec, který je výborným lyžařem. Hory miluju, s tátou spolu někam vyrážíme často. Lyžování mě ale většinou dost unaví, chodím si pak ráda na chvíli lehnout a následně jdu do sauny nebo bazénu. Myslím, že takový relax k tomuto prostředí neodmyslitelně patří.“

 Holky se dobře bavily, popíjely a slunily se na lehátku, ale jako vše hezké i pobyt na horách rychle utekl. „Mrzí mě, že náš pobyt trval jenom dva dny. Objevila jsem tady skvělé sauny, fitness a hlavně venkovní vířivky, které mne dostaly. V hotelu byla taková rodinná atmosféra, že jsem se cítila jako doma. Navíc tady je všechno fakt kousek, vyjdete před hotel a jste na sjezdovce, což je další velké plus,“ prozradila modelka Jitka Nováčková a dodala, že dokonce s kamarádkami stihla zajít na zumbu.

Večer krásky vzbudily dobrý dojem, když na noční akci dorazily nalíčené, hezky oblečené a usměvavé. Kolem jejich stolu se to okamžitě začalo hemžit mužským osazenstvem, dokonce i ženatí hosté se točili kolem místa, kde se dívky usadily. Ne nadarmo se říká, že Češky jsou nejkrásnější!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod