Tereza Brodská se asi úplně zbláznila! Jde do politiky, a ještě za tuhle stranu!

 Celebrity 
06. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tereza Brodská zřejmě změní profesi a bude možná rozhodovat o našich životech! Profimedia
Herečka Tereza Brodská se buď nudí, nemá peníze, nebo neví, co činí! Jak jinak pochopit, že ve svých 48 letech chce vstoupit do politiky. A rovnou do Poslanecké sněmovny. Dostala nabídku kandidovat a tu zvažuje!

Říká se, že herci by neměli vstupovat do politiky, protože je to vždy předzvěst nějaké katastrofy. Ostatně Vítězslav Jandák to svou přítomností v Poslanecké sněmovně jen potvrzuje.

Na osobní přímluvu bývalého šéfa státní kasy, bojovníka za práva utlačovaného tibetského lidu a bývalého potenciálního vítěze Wimbledonu Miroslava Kalouska má být podle Týdne do čela kandidátky v Ústeckém kraji dosazena herečka Tereza Brodská.

Pro stranu potápějící se se svými volebními preferencemi, to má být prý záchrana. Známá osobnost, která má pomoci k výtězství! Co na tom, že herečka a dcera těžce nemocné Jany Brejchové politice nerozumí, a možný ani neví, co všechno vlastně poslanci dělají? Hlavně, když to bude sypat. 

Tak třeba se v tom herečka, která není poslední dobou v televizi a filmu tolik obsazována, najde. Kdo ví? Ale spojit se se stranou Kalouska, Schwarzenberga, jejíž čísla jdou opravdu do ztracena, to je spíš sázka v ruletě, než sázka na jistotu. 

"Asi se pomátla. Nebo se nudí. A ještě za toho Kalouska, který má všechno, jen ne sociální cítění. Ten by nejradši zdanil všechno a všem. Až by třeba její maminka v LDN musela platit denně pětistovku za to, že tam může být? A za tyhle ona chce jít do politiky?," napsala na sociální síti v diskuzi jedna z diskutujícíh. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47