Tahle slavná česká herečka se milovala i s Géraldem Phillipem. A s kým dalším?

 Celebrity 
02. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Byla úspěšná, atraktivní a chlapi na ni letěli! archiv
Diváci ji znají jako Bílou paní z komedie Zdeňka Podskalského, jejíž tajemný nápis, který byl zaklínadlem nakonec rozluštili: Věř, ale komu věříš, měř! Čemu lze ale věřit v případě informací o jejím milostném životě?

Kultivovaná herečka v sobě měla noblesu, která se nenosila. Svou vizáží byla předurčena pro role vznešených dam a takových rolí naše budovatelská kinematografie vskutku moc nenabízela. A jézéďačku v holínkách či tajemnici Okresního výboru mohla charismatická Kačírková představovat skutečně jen stěží.

Byla nejen velmi krásná, ale tak trochu tajemná a v mnoha mužích vzbuzoval její zjev ostych ji vůbec oslovit. Herečka hovořila plynně třemi jazyky a i z těchto důvodů jí bylo nabídnuto, aby moderovala pořady v československém pavilonu na výstavě Expo v Bruselu. Bohužel se tak nestalo.

Těsně před jejím odletem ji kontaktovala StB a nutila herečku k podepsání spolupráce. S laskavostí sobě vlastní Kačírková odmítla a tím se de facto vzdala filmové kariéry. Na plátně jsme herečku naposledy mohli vidět ve filmu Bílá paní a v televizi tak nanejvýš v kurzech francouzštiny. Jaká škoda, že Kačírková nemohla dát svému talentu víc vyniknout.

Herečka byla pouze jednou vdaná, ale manželství nemělo bohužel dlouhého trvání. Na lásku ovšem Kačírková nikdy nerezignovala a prožila mnoho milostných románků. Jejími milenci byli Jiří Šlitr či režisér Starců na chmelu Ladislav Rychman.

Tím nejslavnějším mužem v jejím životě byl však bezesporu francouzský herec Gérald Phillipe. Při návštěvě Prahy stála této mezinárodní hvězdě ve dne v noci po boku, neboť ho doprovázela jako tlumočnice a průvodkyně. O jejich milostném vzplanutí se vyprávěly legendy.

Ale co z toho byla skutečně pravda, se již nikdy nedozvíme. Snad jen to, že zemřela poměrně mladá. Bylo jí teprve 60 let a důchodu si příliš neužila. A stejně, jako její kolegyně Karolína Slunéčková nebo Laďka Kozderková, i ona zemřela bohužel na rakovinu! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve