Dara neprožila dobrý rok, ale jako máma a partnerka je skvělá!

 Celebrity 
30. prosince 2016 02:25 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Šťastná máma Dara Rolins s dcerou Laurou u vánočního stromečku! Instagram
Před Darou Rolins by se dal opravdu smeknout klobouk! Neprožila zrovna dobrý rok. Opustil jí tatínek i nejbližší kamarádka a manažerka Eva Skallová. Přesto dokázala, že umí být skvělá máma i partnerka! Vánoce pro svou rodinu udělala pohádkové!

Dara má práce až nad hlavu, ale každičký volný čas věnuje dceři a příteli Patrikovi, alias Rytmusovi. I Vánoce strávila s nimi a s rodinou a přáteli.

"Snažím se užívat každého dne," říká Dara Rolins, která dobře ví, o čem mluví. A protože ztratila otce i přítelkyni, více se upnula na dceru i přítele. A přes to všechno září štěstím, že má kolem sebe ty, které miluje. Teď, před koncem roku dokonce vyrazila do Krkonoš s rodinkou si zaližovat a užít si zimních radovánek! 

"Dara září, směje se a je vidět, že je šťastná. I když jí u srdce zabolí při každé vzpomínce na tatínka i Evu, zkrátka ví, že musí jít dál. Jako máma je skvělá i jako partnerka. Ona by se rozdala. Má velké srdce," říká jedna z jejích kamarádek.

Dara chce do nového roku vstoupit s nadějí, že 2017 bude rokem lepším, veselejším, a že se jí na pracovním poli bude stále nejméně tak dařit, jako doposud. Tak nezbývá, než jí držet palce! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47