ZEMŘEL George Michael! Údajně na infarkt!

 Celebrity 
26. prosince 2016 09:01 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
George Michael zemřel ve věku 53 let! CNN
Světový šoubyznys smutní! Pláčou Madonna, Elton John nebo Bryan Adams a další. Zemřel jejich kamarád a kolega George Michael. Údajnou příčinou smrti by měl být infarkt, ale spekuluje se i o dalších příčinách.

Co bylo skutečnou příčinou smrti, je otázkou. "V této fázi se smrt bere jako nevysvětlená, ale nikoli podezřelá. Bude provedena pitva. Dokud se neprovede pitva, nebudou ze strany policie žádné další informace," uvedla policie. 

Podle zastupující agentury nebyl nyní George Michael nemocný. Na nedávných posledních fotkách byl ale velmi silný, až oteklý. To by nasvědčovalo i problémům se srdcem. "Není vyloučeno, že jsou za tím i drogy," uvedl jeden ze zdrojů. 

Zpěvák zemřel v Goringu západně od Londýna v anglickém hrabství Oxfordshire. Přivolaná záchranná služba dorazila k jeho obydlí v neděli ve 14:42 hod..

"S velkým smutkem můžeme potvrdit, že milovaný syn, bratr a přítel George pokojně zemřel doma o vánočních svátcích. Rodina si přeje, aby se respektovalo její soukromí v této těžké chvíli. Zatím nebude žádný další komentář," uvedla v prohlášení v neděli večer umělecká agentka Bergerová.

Krátce po oznámení vzdalo zemřelému holt na sociálních sítích mnoho osobností. "Jsem hluboce šokován. Ztratil jsem drahého přítele, nejhodnějšího a velkorysého. Byl také skvělý umělec," řekl britský zpěvák Elton John.

"Nemohu tomu uvěřit. Ohromný zpěvák a milý člověk. Byl moc mladý na to, aby odešel," uvedl kanadský rocker Bryan Adams.

"Sbohem můj příteli! Opustil nás další velký umělec," napsala zpěvačka Madonna v kontextu s letošním úmrtím Davida Bowieho, Prince, Leonarda Cohena a řady dalších hudebních hvězd. Smutek vyjádřil například i bývalý britský fotbalista Gary Lineker.

George Michael, který po světě prodal více než 100 milionů alb, měl v posledních letech množství zdravotních problémů, byl několikrát hospitalizován. V roce 2011 strávil několik týdnů v rakouské nemocnici ve Vídni s vážným zápalem plic. Onemocněl tehdy uprostřed svého evropského turné a dokonce upadl do kómatu. Tehdy mu lékaři pro uvolnění dýchacích cest museli provést tracheostomii. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008