Troška s Obermaierkou: Nemáme rádi Vánoce!

 Celebrity 
25. prosince 2016 02:25 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška s kamarádkou Jarkou Obermaierovou Vánoce zrovna dvakrát nemilují! Profimedia
Jaroslava Obermaierová a Zdeněk Troška jsou sice lidé usměvaví, milí, vtipní a se smyslem pro humor ale Vánoce, ty tedy zrovna nemusí. Spíš z povinnosti! Oba navíc ty letošní považují za obzvlášť neveselé!

Jaroslava Obermaierová měla letošní rok ve znamení nemocí. Kromě problémů se zažíváním dostala zánět lícního nervu. Byla i v nemocnici a neví, zda to bylo od klíštěte. Musela dokonce zrušit představení v divadle i natáčení. 

"Doufám, že se mi to už nevrátí. Bylo to hrozné. Na Vánoce jsme na chalupě s Jardou a jednou kamarádkou, která zůstala sama. Beru to, jako skoro každý jiný den. Udělám večeři, dáme si nějaké drobnosti a večer v deset už budu v posteli," řekla s úsměvem Obermaierová, která si do nového roku i všem ostatním přeje hlavně zdraví!  [bomba] 

Vánoce dvakrát nemusí, protože jí kdysi před Vánoci umřela maminka, proto to má s tím spojené. Snaží se ale svátky využít k odpočinku.

Zimní svátky dvakrát nemusí ani režisér Zdeněk Troška. "U nás dávám na dveře a okna cedulky ,Ježíškovi vstup zakázán´!," směje se Troška s tím, že Vánoce samozřejmě slaví, ale střídmě. "Vždy se sejde celá rodina, která je velká. Jinak máme klasiku, kapra, salát. Dárky nekupuju. Dám každému nějakou tu korunu, ať si koupí každý, co chce. Pak si zalehnu do postele, udělám si kotel čaje a budu si číst," prozradil režisér, jak oslaví svátky.

Letošní Vánoce s bratrem a jeho rodinou oslaví bez milované maminky Růženky, která je po nemoci stále v rehabilitačním ústavu. "Oslavíme Šťedrý den odpoledne s ní. Bude ráda, že se u ní všichni sejdeme. A snad už to bude jenom lepší," prozradil před Štědrým dnem Troška, pro kterého je maminka vším.

Sám má raději jaro a léto, než zimu. "Tu z duše nenávidím, proto ani netočím zimní pohádky a komedie. Nevaví mě to v zimě. Až se narodím v příštím životě, chci být vlaštovkou a na zimi odletěl do teplých krajin," říká často filmař. 

Zdeněk Troška letos uvedl do kin pohádkový film Strašidla, na příští rok chystá natáčení klasické české pohádky, ke které má už hotový scénář. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve