Bouček a Parmová poprvé v roli modelů! Takhle jim to slušelo!

 Celebrity 
20. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Moderátorka Sandra Parmová se poprvé předvedla jako modelka a užívala si to!  MET
Moderátorka zpráv na Primě Sandra Parmová si poprvé vyzkoušela roli modelky na přehlídkovém mole. V Brně, kde tráví spoustu času kvůli svému partnerovi šla svoji první módní přehlídku. A ne sama! Na módní show MET se prošla společně s desetiletou dcerou svého přítele Pavla Nellou. Poprvé za modela i moderátor Libor Bouček!

"Lehce nervózní jsem samozřejmě byla, hlavně když jdete po boku takových profesionýlek jako je treba Andrea Verešová nebo Lucka Kovandová," prozradila moderátorka zpráv na Primě a sama přiznala, že si to náramně užila 

"Vůbec jsem netušila, jak skvělá atmosféra na přehlídkách je. Nevím, jestli to bylo jen tady, ale bylo to v zákulisí neuvěřitelně příjemné," upřesnila s tím, že si doma chůzi pochopitelně zkoušela. A překvapivě jí v tom pomáhal i přítel. "Kdysi modela dělal, pár přehlídek za sebou má, i on mě přesvědčil, abych do toho šla," říká Parmová.


A jak se k předvádění dostala také desetiletá dcera partnera? "Byla se mnou na fittingu před přehlídkou a paní majitelce se tak líbila, ze ji nabídla předvádět taky. Musim říct, že malá je úžasná, vycházíme spolu dobre. Předvádění ji moc bavilo a skoro bych řekla, že se pro to narodila," dodala Parmová.


Vedle Sandry si roli modela zkusili netradičně také fotbalista Petr Švancara nebo moderátor Libor Bouček. "Jako model jsem myslím ještě lepší než moderátor. Připravoval jsem se jako většina světových modelů. Včera jsem byl na zvěřinových hodech," řekl se svým pověstným humorem Bouček.


Na mole se objevila také Boučkova přítelkyně Gábina Bendová, bývalá finalistka Miss, která už dala dávno modelingu vale a přehlídku šla po třech letech. "Ukecal mě Libor, jinak už opravdu nepředvádím. Lenka Elerová, která přehlídku pořádá je naše velká kamarádka. Netušila jsem, že jde o takovou velkou akci, ale nakonec jsem ráda. Byla to paráda. Byla to zábava, už modelingové ambice nemám," prozradila Gábina s tím, že ji dlouho zase na žádné přehlídce v roli modelky neuvidíme.


Hlavní hvězdou přehlídky byla Andrea Verešová, tvář značky MET, České Miss Andrea Bezděková, Gábina Franková nebo Lucie Kovandová. Právě poslední dvě to za prací po dlouhé době neměly daleko.

"Praha přijela do Brna a já to mám domů pět minut. Takhle by to mohlo být častěji," usmála se Franková. Během večera zazpívala Dara Rollins. Novou kolekci MET a Cycle si přijely prohlédnou také přítelkyně Leoše Mareše Monika Koblížková a blogerka Bára Kotalíková.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod