Kraus zaútočil na Klezlu: Je to nebezpečný člověk a lhář!

 Celebrity 
20. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eduard Klezla je podle Davida Krause téměř zrůda, lhář a pozér! Archiv
Tak tohle je síla. Syn českého herce a moderátora Jana Krause David hodně ostře zaútočil na profesora Eduarda Klezlu. Nazval ho nebezpečným člověkem, který lže a umí se přetvařovat.

Kraus má s Klezlou problém už řadu let a hezky o něm rozhodně nemluví. Teď znovu zaútočil! „Tohle je opravdu nebezpečný člověk a pro lidi, co mají talent obzvlášť. Dokud bude učit na Konzervatoři Jaroslava Ježka, já mu budu dělat ostudu, protože on ubližuje lidem pořád stejně. Pozor na něj. Je to hlavně dobrý herec a velký lhář,“ napsal ke Klezlově fotografii mladý Kraus na sociální síti. 

Objevily se podpůrné hlasy, ale i takové, že jde ze strany Davida Krause jen o msrtu Klezlovi, protože zkritizoval jeho hlasový rozsah a pěvecký “um”! To ale Kraus to odmítl!

„Nikdy bych se na člověka nezlobil jenom pro jeho názor. Tohle je ale zlá kreatura, která psychicky týrá žáky. A u mě likvidoval hlavně mojí starou profesorku,“ nebral si servítky David Kraus, který tvrdí, že profesor Klezla hlasově i psychicky zničil mnoho talentů a měl by z konzervatoře odejít.

„Mě šikanoval a lhal tak, až byla ve škole kvůli tomu inspekce a na základě jejich rozhodnutí musel on a vedoucí oddělení Jarmila Chaloupková pro šikanu a zasedlost za dveře, když jsem měl tu nejdůležitější zkoušku ze zpěvu. Byla to pro něj ostuda jako vrata a stejně je tam dál. Je to nebezpečný člověk, proto po něm tak jdu,“ uvedl mlad Kraus a přirovnal Klezlu k sbormistrovi Bambini di Praga Bohumilu Kulínskému (Ten měl zneužívat své žačky).

„Kulínský taky osahával holky ve sboru a dlouho to nikomu nevadilo a ty chudinky se bály to říct, až to jednou prasklo. Tohle je stejný případ,“ dodal syn Jana Krause a není sám! 

K názoru Davida Krause se přidala i Lucie Šoralová, partnerka skladatele Ondřeje Soukupa „Davide, máš recht v tom, že Klezla dokáže zničit člověka. Psychicky vydeptat. Mluvila jsem s pár lidma, kteří měli ještě léta po škola velké psychické problémy,“ napsala Šoralová s tím, že ale Klezla zpěvu rozumí a jí osobně velmi pomohl.

Do diskuze se zapojil i Daniel Hůlka. Ten však špínu na profesora neházel. Naopak! „Je to výborný učitel a velmi dobrý člověk. Mluvím nejen z vlastní zkušenosti. A vám Davide nevěřím a myslím, že pomlouváte a z nějakého důvodu se snažíte škodit a ublížit,“ napsal Hůlka.

Sám Eduard Klezla, který patří k tvrdým kantorům, ale podle mnohých spravedlivým a dokáže rozhodně něco naučit, se ke kritice nevyjádřil. Zřejmě si nechce kazit den! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve