POZOR! Bílá vyhlásila pátrání! A tohle je důvod!

 Celebrity 
18. prosince 2016 02:45 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá hledá autora či autorku krásných pletených medvídků, které dostala až domů! Facebook L. Bílé/L. Fronk
Lucie Bílá vyhlásila "celostátní pátrání"! Obrátila se s prosbou o pomoc! Jde o to, že dostala domů zásilku a teď hledá jejího původce a autora. Dárek jí udělal velkou radost a Slavice by mu či jí ráda poděkovala! Ale nemá jak!

"Haló, tady detektiv Colombo… Hledám autorku těchto nádherných pletených medvědů, kteří mi přišli domů. Ráda bych poděkovala, ale nemám žádné spojení. Prosím, ozvěte se mi na produkce@luciebila.com. Děkuji, vaše Lucie," napsala na sociální síti Lucie Bílá, která pokjračuje ve svém tour Bílé Vánoce.

Dnes vystupuje v Českých Budějovicích, zítra v Jindřichově Hradci. Že by třeba někdo z jižních Čech? Do Vánoc, na které se ale moc těší, se Bílá moc nezastaví. O dům, cukroví a další věci se zpěvačce postarají kamarádky a rodina. I když neměla letos Lucie zrovna veselý rok, mimo jiné přišla o maminku, bere ho pozitivně. "I tak to byl dobrý rok... byl...," říká Bílá.

Pokud najde autora medvídků, které dostala jako dárek, ráda by zřejmě poděkovala a také něco předala. Pokud znáte toho, kdo dělá tyhle medvídky, pak se můžete ozvat! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47