Šílená Postlerová! Zapšklá herečka, co nesnáší Pergnerovou!

 Celebrity 
17. prosince 2016 08:51 / Marek Pokorný
  2
📷
1 fotografie v galerii
Jana Postlerová evidentně Terezu Pergnerovou v lásce nemá!  Profimedia, Nova
Tohle Postlerová přehnala a hodně pohnojila. Neúspěšná a zapšklá herečka, která si musí léčit mindráky na talentované, empatické a schopné Tereze Pergnerové. Takové jsou reakce na hodnocení "profesorky" Jany Postlerové!

Nejde o Simonu Postlerovou, ale její matku, neúspěšnou herečku, poměrně úspěšnou dabérku! Strhala totižm, jak mohla, moderování a celkovou účast Terezy Pergnerové v nové reality show Akce nový domov. 

Odbornice na rétoriku a herectví ale zapomněla, že moderátoři reality show a podobných pořadů, stejně jako zpravodajství, nejsou herci. A ani nechtějí hrát naučené texty. Často se drží scénáře, ale musí improvizovat. A přitom právě přirozenost, nenucenost a otevřenost je na Pergnerové doslova kouzelná.

Profesorka Postlerová to ale vidí jinak! "Předně se mi do tohoto pořadu nehodí její mluva a vystupování. Tereza mluví zásadně nespisovně, na rozdíl od ostatních hrdinů pořadu, a měla zvláštně posazený, řezavý hlas plný roztažených pražských vokálů a éček. Před 20 lety to bylo roztomilé, byla to mladá poskakující holka, ale k tomuto pořadu to podle mě nejde," řekla pro Blesk Postlerová.

Zvláštní! Drtivé většině národa, hercům, zpěvákům i moderátorům se Tereza právě naopak líbila, stejně jako pořad. Jen stárnoucí herečka, která má oko až moc kritické, snad až zaujatě kritické, to vidí jinak.

"Paní Postlerové bych vzkázal jediné - aby přestala hrát a přehrávat i ve své mluvě. Působí zcela nepřirozeně. Ona dokáže strhat kohokoli. Sice dělá skvěle dabing, dost mizerně hraje, ale takovýhle pořad nikdy nedělala. Stejně jako nikdy nepracovala ve zpravodajství, v živých vstupech. Svými, někdy až zaujatými hodnoceními je trapná, nikoli profesionální," řekla pro VIPstory.cz jedna ze zkušených hereček a moderátorek.

Postlerová hodnotila i "roli" Pergnerové a vůbec jí zřejmě nedošel smysl pořadu. Že nemá jít o kopii něčeho dalšího, ale o to, aby Akce nový domov byl originálním. Jiným. Někdy zkrátka kritika není na místě. Především od lidí, kteří mohou být sebezkušenější, ale nikdy si podobnou profesi sami nevyzkoušeli! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve