Petr Janda jako drsoň? Jde mu to samo!

 Celebrity 
01. listopadu 2016 15:13 / Zita Marinovová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Fotilo se i v limuzíně LeCo
Rozčtvrcená těla, zbraně, hromady bankovek, Petr Janda jako mafiánský boss…

Leader Olympicu ovšem v gangsterském outfitu netočil akční thriller, ale pózoval pro tradiční prestižní kalendář firmy Leco, výrobce uzenin prvotřídní kvality. A otrávený výraz drsného kápa nemusel Petr ani předstírat!

„Focení nemám rád, raději drnkám na kytaru…“ ulevil si hned na začátku a vysvětlil důvody, které jej před objektiv fotoaparátu přivedly: „V případě kalendáře pro firmu Leco jsem udělal výjimku, jelikož je určen pro charitativní účely. Původně jsme to taky měli fotit s dcerou Martou, která nakonec nemohla. Zase jsem ale měl to potěšení pracovat s Míšou Kuklovou, kterou mám rád.“

Náladu mu ale v průběhu práce spravilo i stylové občerstvení, kterým byla, jak jinak, šunka Leco. „Jsem velký milovník masa, což dokazuji i pravidelnými grilovačkami s přáteli na naší zahradě. Takže šunka je u nás často, život bez masa si nedokážu představit. A musím říct, že i když mě focení opravdu nebaví, bylo velmi zajímavé dostat se přímo na místo, kde šunka vzniká…“ svěřil se zpěvák, který byl, ať už vlivem šunky nebo Míši Kuklové, na konci focení v mnohem lepším rozpoložení než na začátku.

Témata: kalendář
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47