Vážně nemocný Michal Jančařík poslal z nemocnice vzkaz!

 Celebrity 
14. prosince 2016 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Jančařík věří, že nad nemocí brzo zvítězí! Facebook
Michal Jančařík není jen novácný rosničkář, sportovec a pohodář. Je taky člověkem, který nefňuká a statečně bojuje. Jeho zdravotní problémy, které jsou opravdu vážné se snaží zvládat. Dokonce z nemocnice poslal fanouškům vzkaz.

Před pár dny zjistili lékaři u Jančaříka alespoň dočasnou neprůchodnost míchy. Znamená to, že Michal zůstává i nadále na vozíku. Věří však, že s novým rokem se vše pohne a vše půjde dobrým směrem! 

“Přátelé, kamarádi, kolegové, děkuji Vám všem moc a moc za veškerou Vaši podporu, kterou mi vyjadřujete, není momentálně bohužel v mých silách Vám všem samostatně odpovídat a děkovat, ale chtěl bych tímto ještě jednou moc a moc poděkovat, za veškerou Vaši lásku, podporu, naději a energii, kterou mi dáváte,” napsal na sociální síť Jančařík.

Neopomněl poděkovat ani personálu nemocnice, kde je hospitalizován, a kde se snaží sledovat dění okolo sebe. “Stejně tak moc a moc děkuji všem sestřičkám, terapeutům, lékařům a všem ostatním, kteří se ze všech sil snaží, abych byl jako dříve a mohli jsme se opět potkávat prostřednictvím televizní obrazovky či ještě raději osobně…:-) Váš Michal,” dodal Jančařík.

V televizi na něj čekají a i tam věří, že se Michal co nejdříve uzdraví a vrátí se. Sice to ještě pár měsíců potrvá, ale moderátor i jeho rodina jsou přesvědčeni, že Michal zase bude skákat přes kaluže! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47