Sexy Bagárová jako host slovenské hvězdy Igora Kmeťa!

 Celebrity 
13. prosince 2016 14:40 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Igor Kmeťo a Monika Bagárová na bratislavském koncertě ke končící tour! Štoky Design Photography
Tisíce fanoušků, skvělá hudba, výborní muzikanti. To vše bylo tour s názvem Oni chcú ma mať slovenského zpěváka Igora Kmeťa. Jedním z hostí byla krásná, sexy a úspěšná Monika Bagárová. A byl to veliký zážitek!

Kmeťo, který kdysi studoval hru na saxofón v USA a jeho talent se projevil v šesti letech, zahájil koncertní tour v listopadu v Brně a následně absolvoval další tři koncerty. Poslední byl v Bratislavě. A kromě jiných hostí nemohla chybět ani Monika Bagárová.

“Bylo to super, užila jsem si to. Užívali jsme si to všichni. Lidi byli výborní,” pochvalovala si kráska, která zpívá u nás, na Slovensku i v zahraničí a má stále celou řadu nabídek. 

A jakýže byl koncert a celé tour? “Super, funky, napumpovaný koncert, úžasná atmosféra. Prostě pecka. Dlouho jsem něco takového neviděla,” prozradila jedna z fanynek z Čech, která byla na všech čtyřech Kmeťových koncertech. “Monika Bagárová je vážně super. Skvěle jí to zpívá a luxusně vypadá. Dobrá volba na hosta,” konstatovala návštěvnice koncertu a nebyla sama.

Igor Kmeťo se kromě koncertování věnuje i produkční činnosti a může se pochlubit vlastním studiem - Gitano Records, kde vyprodukoval a nahrál hudbu několika známým slovenským hudebníkům, mezi které patří například megastar Rytmus nebo zpěvačka Tina. 

Teď se on i Monika Bagárová a další těší a chystají na Vánoce. Přeci jen poslední týdny byly náročné, takže alespoň chvilka, kdy si od hudby v aktivním slova smyslu mohou odpočinout. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008