Naprosto zoufalý Krampol! Tohle se už nedá vydržet!

 Celebrity 
10. prosince 2016 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Krampol je zoufalý z průšvihů, které je letos potkaly!  Profimedia
Jedna rána za druhou. Samé starosti, žádné radosti. Herec a moderátor Jiří Krampol je už zoufalý, co jim to jen osud nadělil, a že letošní rok vážně "stál za to". Tohle se už nedá vydržet, naříká si umělec!

Podruhé si jeho žena Hanka zlomila nohu a je odkázána na asistenci. Nemůže ani ven z bytu. Všechno na ni doma padá a sám Jiří Krapol je ze situace zoufalý! 

Nemůže z bytu bez záchranky, protože ji musejí snést dolů ze schodů. Pořád musí mít tu nohu nataženou. Je to hrozný," řekl herec, který nemůže doma nechat ženu samotnou. A kamarádi se nějak přestali ozývat.

„Když je člověk v nesnázích, tak se na něj všichni vykašlou, to znáte,“ postěžoval si. „Akorát dopoledne si můžu jít zacvičit a nakoupit, jinak jsem s ní pořád doma. Je to k zešílení,“ svěřil se Krampol, který se se ženou nedávno přestěhovali z Pařížské ulice o něco dál.

Jeho manželce už vyndali stehy a za pár dnů má jít na kontrolu. Pak jí čeká rehabilitace. Jestli se vše vrátí brzo do starých kolejí, nikdo neví. Krampil v to jen doufá. A taky věří, že příští rok bude snad o něco lepší. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47