Je tohle možné? Heidi přebrala Špinarce chlapa! Teď spolu pojedou tour!

 Celebrity 
07. prosince 2016 03:55 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Špinarová a Heidi Janků vyrazí na společné turné! Jaroslav Urban
Kdo by to řekl! Jedna po druhé zdědila manžela a ony dvě spolu dobře vycházejí. A ke všemu spolu pojedou šňůru! Je to vůbec možné. A v Čechách a mezi umělci? Evidentně je! Věra Špinarová a Heidi Janků příští rok na podzim obrazí republiku a slibují, že to bude nářez!

Už příští rok na podzim vyrazí tyhle dvě rodačky z Ostravy na VĚRA HEIDI TOUR 2017. “Jde o 8 exkluzivních koncertů napříč republikou a bude to nářez,” slibuje producent Adam Pavlík. Ten tak se svou kapelou doporovodí jak svou maminku Věru, tak se i potká se svou ”macechou” Heidi Janků.

Současný manžel Heidi byl totiž manželem Věry Špinarové. Je to docela unikát v českém šoubyznysu, že dvě ženské, které měly jednoho chlapa, nemají spolu problém a ještě spolu chtějí zpívat.

“Půjde o sály v kapacitách okolo 700 lidí, v Praze a Ostravě pak více než 1000 míst. Nicméně už nyní je o tour veliký zájem,” prozradil producent Adam Pavlík, který se na šňůru s mámou i “macechou” těší.

Některé písničky si Heidi s Věrou zazpívají společně, ale jinak půjde o sólová vystoupení. Každý bude mít svou kapelu - Věra Špinarovou kapelu Adama Pavlíka a Heidi Janků skupinu Supernova. “Jde opravdu o výjimečné spojení, takže ať fanouškové neváhají a včas si pořídí vstupenky, protože - jen co jsme zahájili prodej, už lupeny mizí...," varoval Adam Pavlík.

“Moc se na to těším. Myslím si, že my holky z Ostravy umíme ukázat, co je to muzika. A na spolupráci s Heidi se moc těším,” řekla sama Věra Špinarová. 

Těší se i její "sokyně" a zároveň "macecha" jejího syna - nestárnoucí a stále skvělá Heidi Janků! “Bude to pecka. Na všechny se moc těším a “možná se i načančám,” vtipkuje Heidi s odkazem na svůj slavný hit z televizní pohádky, který zpívá snad na všech svých koncertech a vystoupeních a vždy má zaručený úspěch.

I když obě skvělé, české zpěvačky jezdí desítky koncertů a vystoupení ročně, společné tour ještě nikdy neměly. A pro Heidi Janků je to v podstatně takový “comeback” v rámci koncertní šňůry. Špinarová jela tour ve dvou posledních letech s kolegyní Petrou Janů a skvěle se povedl. “Teď to zase chce něco trochu jiného  a myslím si, že to opět bude pro naše fanoušky velké zpestření,” podotýká Špinarová.

Tour odstartuje 11. října v Liberci a končí 3. listopadu ve Zlíně. Chybět nebude pochopitelně ani pražská Lucerna!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod