Leoš Mareš prosí: Pomozte!

 Celebrity 
06. prosince 2016 03:52 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Leoš Mareš prosí, aby každý, kdo může, pomohl! Život dětem
Vánoce tak nějak obměkčí srdce i toho největšího tvrďáka! Snad proto se konají v této době různé benefiční akce! To inspirovalo i Leoše Mareše, který prosí: Pomozte! A není sám. I jeho kolegové z rádia se zapojili!

Společně s hudebními hvězdami se totiž známí moderátoři, včetně Patrika Hezuckého, Petra Říbala, Zorky Hejdové, Tomáše Zástěry a dalších rozhodli ke spolupráci s obecně prospěšnou společností Život dětem.

Posluchači rádia mohou přispívat na sbírkový účet a přijít se podívat na výjimečný koncert Evropa 2 srdcem. Na akci zahrají unplugged kapela Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Sebastian, Atmo Music, Lenny a řada dalších.

Práci organizace Život dětem moderátoři představili medailonky, které natočili přímo v rodinách s malými statečnými hrdiny. „Jsem moc rád, že jsem mohl přispět, vy můžete taky,“ vyzývá Leoš Mareš, který se spolu s kolegou Patrikem Hezuckým zajel podívat za Samuelem, jkterý  trpí nemocí motýlích křídel. Přispět může každý na sbírkový účet 83297339/0800, variabilní symbol 2, a udělat tak radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují!

Všichni umělci se vzdali nároku na honorář. Vstup na charitativní akci je zdarma. Na místě si budou moc diváci koupit speciální samolepky a placky, z nichž výtěžek půjde právě na organizaci Život dětem.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47