Známý český zpěvák to vyřešil! Tohle natočil za volantem!

 Celebrity 
28. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Josef Vágner to vzal velmi netradičně, ale nutno říct, že originálně! Youtube
Nikdo nejsme dokonalej. Nejde ani o překlep, ani o používání nespisovné češtiny, ale o název nové písničky Josefa Vágnera. Známý český zpěvák a muzikálový herec k němu natočil "klip", a to hodně netradiční!

Vágner, který hraje současně ve čtyřech muzikálech, koncertuje, vystupuje na plesech, společenských akcích, podniká a udělal i dvě vysoké školy, pojal písničku formou klipu za volantem. Během tří minut, co jede autem, respektivě jej řídí, odzpívá text nové písničky Nikdo nejsme dokonalej, která se objevila i v českých rádiích. 

"Je to o tom, že každej jsme nějakakej a nikdo opravdu nejsme dokonalej. Ani já ne...," usmívá se Pepa Vágner, který už nějaký ten pátek chodí s přítelkyní Marlen a jak říká, někdy s ním musí mít ona svatou trpělivost. "Ale jinak jsem hodnej, pozornej, milující, prostě - skoro dokonalej partner...," směje se zpěvák a herec, syn Karla Vágnera, který má z maminčiny strany řecké předky. 

A zatímco před pár měsíci představil duet s Kamilou Nývltovou - Je to nebezpečné, teď jde čistě o sólovku. "Chystám nové věci. Začal jsem spolupracovat se zpěvačkou Patricií, která je hlavně skvělá textařka. Udělala třeba písničku s Václavem Neckářem. Taky dávám dohromady i novou kapelu a po Novém roce to prostě rozjedeme," slibuje Vágner junior, kterého lze vidět v Draculovi, Angelice, Mýdlovém princi,  Antoinettě či navracející se Kleopatře.

Sami se podívejte, jak dopadl jeho nový počin, který vznik při průjezdu Prahou. Poměrně originální a dobrý nápad...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod