Přinese Vignerové Ježíšek nového chlapa? Co vlastně teď dělá?

 Celebrity 
24. listopadu 2016 16:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Aneta Vignerová je stále v pohybu, teď jak říká, nemá na vztahy ani moc času! Costa Coffee
Aneta Vignerová je mladá, krásná, úspěšná, bez skandálů, a i proto je velmi oblíbená. Věnuje se své skvělé kariéře modelky. Nedávno podstoupila operační zákrok. A po letošním rozchodu s přítelem je oficiálně sama. Přinese jí Ježíšek nového chlapa do života?

Poté, co se Aneta rozešla s fotbalistou Michalem Zemanem, zůstala sama. „Nějak v tomto ohledu nespěchám. Po pracovní stránce jsem hodně vytížená a nemám na vztah zatím moc času. Kdyby ale přišel někdo, o kom bych si myslela, že je to ten pravý, nebránila bych se. Na kávu třeba s kamarády zajdu, ale zatím se nikdo zajímavý neobjevil. Všechno chce čas,“ říká Vignerová.

Blíží se Vánoce a i modelka řeší, čím udělat radost své rodině, přátelům. „Mám ráda hezké a praktické dárky. Ale občas i nějaká blbůstka pro radost samozřejmě potěší,“ říká Aneta, která před pár dny podstoupila operaci očí.

Sice nikdy nenosila brýle, přesto měla problémy se zrakem. „Měla jsem skoro tři dioptrie, tak jsem se rozhodla pro zákrok. Měla jsem hrozný strach a musela si vzít prášek na uklidnění. Ale dobře to dopadlo,“ svěřila se kráska.

"Zjistila jsem, že mám špatně křivenou rohovku, špatně vidím do dálky. Na jednom oku mám skoro tři dioptrie, na druhém jednu a půl. Mžourám, obtěžuje mě to, a proto jsem se rozhodla pro operaci," podotkla.

Už proto, aby mohla bez obav chodit po přehlídkovém mole a nebát se, kde by mohla klopýtnout, a hlavně, aby viděla na hezké muže, nakonec zákrok podstoupila. Třeba si teď nějakého fešáka vyhlédne. Anebo jí ho Ježíšek nadělí pod stromeček. A pokud náhodou ne, v novém roce bude zcela jistě taky příležitost.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47