Odporný útok na Bílou! Provokatér Novotný si nedá pokoj!

 Celebrity 
26. listopadu 2016 04:51 / redakce
  3
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá si rozhodně tyhle odporné útoky nezaslouží! Hraničí to s nelidskou zrůdností! Facebook
Nikdy se neměli rádi, ale tohle je, zdá se, už trochu moc. Protekční spratek a bývalá novinářská hvězda Pavel Novotný opět zaútočil na Lucii Bílou. Tentokrát opět dost odporně. Vše v souvislosti s úmrtím herce Františka Peterky (+94)!

Právě Lucie Bílá to byla, která před pár lety zavolala Františku Peterkovi, když byl ještě v plné síle a chtěla se s ním potkat. "Chtěla jsem toho úžasnýho a báječnýho pána poznat. Nejdříve si myslel, že si z něj někdo dělá legraci, tak mi i položil telefon, ale nakonec si to nechal vysvětlit a to setkání bylo moc krásné," svěřila se před časem Lucie Bílá.

A právě to může za to, s čím Novotný zaútočil. Na svůj profil na sociální síti vystavil kopii snímku, kde Bílá objímá Peterku a napsal: "Zastaví ji někdo???!!!"

Pod článkem je několik diskutujících příspěvků a vše směřuje na odpornou pomluvu a pověst ve smyslu, že Lucie Bílá nosí smrt. "Něco tak odporného jsem neviděl. Chápu recesi, legraci, ale to, co si dovoluje šišlající Pavel Novotný, který nenávidí všechny a všechno, je přes čáru. Být Lucií Bílou dám mu pár facek a podám na něj trestní oznámení," rozčílil se jeden z fanoušků a další se přidali. 

Lucii Bílou si "protekční spratek", který svými odpornými pomluvami a nesmysly některých umělců zničil kšefty i svému otci Petrovi, který byl úspěšný bavič a producent a po mozkové mrtvici není schopen vrátit se opět na pódia, nevzal na paškál poprvé.  To když zemřela herečka Jiřina Jirásková, za kterou Bílá pár let před smrtí začala docházet, nebo kdysi i Stella Zázvorková. 

Novotný totiž tvrdí, že za kým ze starších umělců Lucie Bílá začne docházet a hlavně ho objímat a dávat polibky, ten za krátko zemře. "Pan Peterka by zemřel i kdyby Lucii Bílou nikdy nepoznal. Měl krásný věk. To Novotného, to hovado by měl už někdo zastavit. Už to, že existuje popírá veškerou soudnost a etiku světa, že něco takového chodí po povrchu zemském," dodala jedna z hereček, která si příspěvek nechtíc taky přečetla.

Lucie Bílá, která nyní po nemoci opět koncertuje, se k podobným útokům raději nevyjadřuje. Dobře ale ví, že jde o nepochopitelnou zlobu. "Nikdy jsem mu nic neudělala, neublížila jsem mu. Nechápu jeho útoky...," měla se před časem Bílá nechat slyšet mezi přáteli. 

Upřímně, to nechápe nikdo. Někdy je Novotný možná i vtipný, teď se ale zachoval jako naprostý bezmozek... Na tom se všichni shodnou. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve